Singapore Cooking Av Terry Tan, Christopher Tan

Singapore Cooking Av Terry Tan, Christopher Tan

"New York may be the city that never sleeps, but Singapore's the city that never stops eating. For a gastro-tourist, somebody who travels to eat, any kind of serious eater, Singapore's probably the best place you can go¿" --Anthony BourdainGood food is an abiding passion for Singaporeans--mainly because th......
fra 200,38
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
"New York may be the city that never sleeps, but Singapore's the city that never stops eating. For a gastro-tourist, somebody who travels to eat, any kind of serious eater, Singapore's probably the best place you can go¿" --Anthony BourdainGood food is an abiding passion for Singaporeans--mainly because there's so much of it on the tiny, multi-cultural island. Singapore Cooking is a compendium of local favorites by two of Singapore's best-known food personalities, Christopher Tan and his father Terry Tan. This book features amazing recipes for the most fabulous Hainanese Chicken Rice and Singapore Chilli Crab you have ever tasted--as well as lesser known but equally delightful dishes like Ayam Tempra (Chicken Braised in Spicy Sweet Soy) and Nasi Ulam (Fresh Herbal Rice Salad). The recipes are easy to follow, accompanied by clear color photos, and include:Delicious Marinades, Chutneys, Sambals and Achars like Sweet Pineapple Relish and Roasted Coconut SambalFamous local snacks like Curr
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
"New York may be the city that never sleeps, but Singapore's the city that never stops eating. For a gastro-tourist, somebody who travels to eat, any kind of serious eater, Singapore's probably the best place you can go..." -Anthony BourdainGood food is an abiding passion for Singaporeans-mainly because there's so much of it on the tiny, multi-cultural island. Singapore Cooking is a compendium of local favorites by two of Singapore's best-known food personalities, Christopher Tan and his father Terry Tan.This book features amazing recipes for the most fabulous Hainanese Chicken Rice and Singapore Chilli Crab you have ever tasted-as well as lesser known but equally delightful dishes like Ayam Tempra (Chicken Braised in Spicy Sweet Soy) and Nasi Ulam (Fresh Herbal Rice Salad). The recipes are easy to follow, accompanied by clear color photos, and include:Delicious Marinades, Chutneys, Sambals and Achars like Sweet Pineapple Relish and Roasted Coconut SambalFamous local snacks like Curry Puffs, Bak Kut Teh Pork Rib Soup and Rojak Salad with Sweet Spicy DressingSpicy noodle dishes like Mee Goreng Fried Egg Noodles and Laksa Rice Noodles with Spicy Coconut BrothFabulous seafood recipes like Grilled Sambal Stingray, Gulai Prawns with Pineapple and of course, Chilli CrabDelightful meat and chicken dishes like Babi Assam Tamarind Pork and Chicken Wings in Dark Soy and Rice WineDistinctive vegetable dishes like Eggplant Sambal and Nangka Lemak Young Jackfruit Coconut CurryRecipes for fabulous desserts like Nonya Pineapple Tarts and Coconut Pancakes with Banana SauceAnd so much more!Singaporean cooking has incorporated recipes and ingredients from Chinese, Indonesian, Malay, Indian, and Western cooking traditions and melded them together in a distinctive, flavorful way. Your acquaintance-or reacquaintance-with Singapore's food promises to be an unforgettable experience!

Produktinformasjon

Oppdag smaken av Singapore med Singapore Cooking av Terry Tan og Christopher Tan

Når vi snakker om Singapore, snakker vi om en matopplevelse uten sidestykke. Singapore Cooking av Terry Tan, Christopher Tan tar deg med på en reise gjennom de utallige smakene fra denne mangfoldige øystaten. Denne kokeboken er et must for alle matentusiaster som ønsker å utforske og reprodusere de beste lokale rettene fra Singapores rike kjøkken.

Unike oppskrifter fra Singapore

Med et variert utvalg av oppskrifter, gir denne boken deg muligheten til å lage alt fra de klassiske Hainanese Chicken Rice til den uimotståelige Singapore Chilli Crab. Men det stopper ikke der! Her finner du også mindre kjente, men like deilige retter som:

  • Ayam Tempra (Kylling braisert i krydret søt soyasaus)
  • Nasi Ulam (Fersk urtesalat med ris)
  • Bak Kut Teh (Svineribbe i kraft)
  • Laksa (Risnudler med krydret kokosnøttkraft)

Klar og enkel veiledning

Oppskriftene i Singapore Cooking av Terry Tan, Christopher Tan følger en lettfattelig struktur med klare fargebilder som guider deg gjennom prosessen. Her kan du også finne deilige marinader, chutneyer og sambals, samt fristende desserter som Nonya Pineapple Tarts og Kokospannekaker med banansaus.

Opplev en kulinarisk smeltedigel

Singaporean matlaging er en fusion av tradisjoner fra kinesisk, indonesisk, malaysisk, indisk og vestlig kultur, som skaper en unik smaksopplevelse. Med Singapore Cooking som guide, vil du ikke bare lage fantastiske retter, men også lære historien og kulturen bak dem.

Er du klar for å transformere ditt kjøkken til et Singaporeansk matmekka? Legg til Singapore Cooking av Terry Tan, Christopher Tan i samlingen din og start reisen mot en uforglemmelig smakopplevelse!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnSingapore Cooking Fabulous Recipes from Asia's Food Capital
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 200,38 den billigste prisen for Singapore Cooking Av Terry Tan, Christopher Tan blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste fritid for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
183,2
Gjennomsnittspris:
200,-
Høyeste pris:
229,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig