Er du klar for en fascinerende reise inn i fremtidens mat? **The Third Plate** av den anerkjente New York-kokken Dan Barber er ikke bare en bok, men et lite plakat for hvordan vi kan tenke nytt om matproduksjon og vårt kosthold. Basert på over ti års forskning, tar Barber oss med på en oppdagelsesferd der vi utforsker en mer bærekraftig og smakfull tilgang til mat.
I følge Barber har vi vært fanget i det som kalles den «første tallerkenen» - en tradisjonell middag med stort fokus på kjøtt og lite grønnsaker. Den «andre tallerkenen», som hylles av farm-to-table-bevegelsen, er bedre enn den første, men den gjenoppbygger egentlig ikke balansen i økosystemet vårt. Det er her **The Third Plate** kommer inn, og presenterer en helhetlig tilnærming der vi forener grønnsaker, korn og husdyrhold i en bærekraftig syklus. Denne tilnærmingen er drevet av de valgene vi gjør når vi lager middag!
**The Third Plate** ble kåret til Food Book of the Year 2015 under Fortnum & Mason Food & Drink Awards. Med sin banebrytende idé setter den standarden for fremtidens mat og utfordrer både kokker og spisegjester til å forestille seg en verden av bærekraftig og velsmakende mat. Er du klar til å endre måten du tenker på mat for alltid?
Klar for å ta steget mot en mer bærekraftig livsstil? Med **The Third Plate Av Dan Barber** i hånden er du godt rustet til å navigere i matens fremtid, en tallerken om gangen. Ditt bidrag til en sunnere planet begynner med valget om hva du legger på tallerkenen din!
Produktnavn | The Third Plate av Dan Barber |
Merke | Other Brand |
Akkurat nå er 199,- den billigste prisen for The Third Plate av Dan Barber blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste samfunnsvitenskap for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.