Til bords med The Crown

Til bords med The Crown

Gastronomi. Monarki. Historie. Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått......
fra 599,-
Tilgjengelig i 4 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Gastronomi. Monarki. Historie. <br/><br/>Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått tilgang til arkiver, og dagens kokker på kongehuset har gitt ham oppskriftene på det de serverer til daglig på slottet: frokost, lunsj, piknik, og de store begivenhetene, som kroningen og banketter. Vi får vite matvanene til dagens kongepar, hva de liker å spise og drikke når og hvor.<br/><br/>Dette er stor underholdning, og gir innsikt i historien til det britiske kongehuset sett fra en gastronomisk vinkel - ikke bare kongene og dronningene, men også kokker, kjøkkenpersonale og servitører. Her er over 100 oppskrifter for enhver anledning, fra den enkle hverdagskosten, til de store anledninger. Det er fortellinger om tradisjonene og livrettene, fra dronning Victoria til i dag. Alle oppskriftene er lette å følge, med nøye beskrivelser av ingredienser, prosesser og presentasjon.<br/><br/>Tom Parker Bowles har vært en prisvinnende matskribent i mer enn 20 år, han er forfatter av åtte matbøker, og er restaurantkritiker for The Mail on Sunday. Han er også medredaktør for Esquire, Country Life og Condé Nast Traveller, pluss meddommer i BBCs Masterchef. Tom er gudsønn av kong Charles III, og moren hans, Camilla, er dronning.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Gastronomi. Monarki. Historie. Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått tilgang til arkiver, og dagens kokker på kongehuset har gitt ham oppskriftene på det de serverer til daglig på slottet: frokost, lunsj, piknik, og de store begivenhetene, som kroningen og banketter. Vi får vite matvanene til dagens kongepar, hva de liker å spise og drikke når og hvor.Dette er stor underholdning, og gir innsikt i historien til det britiske kongehuset sett fra en gastronomisk vinkel - ikke bare kongene og dronningene, men også kokker, kjøkkenpersonale og servitører. Her er over 100 oppskrifter for enhver anledning, fra den enkle hverdagskosten, til de store anledninger. Det er fortellinger om tradisjonene og livrettene, fra dronning Victoria til i dag. Alle oppskriftene er lette å følge, med nøye beskrivelser av ingredienser, prosesser og presentasjon.Tom Parker Bowles har vært en prisvinnende matskribent i mer enn 20 år, han er forfatter av åtte matbøker, og er restaurantkritiker for The Mail on Sunday. Han er også medredaktør for Esquire, Country Life og Condé Nast Traveller, pluss meddommer i BBCs Masterchef. Tom er gudsønn av kong Charles III, og moren hans, Camilla, er dronning.
Gratis frakt
Frakt og levering
Beskrivelse
Gastronomi. Monarki. Historie. Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått tilgang til arkiver, og dagens kokker på kongehuset har gitt ham oppskriftene på det de serverer til daglig på slottet: frokost, lunsj, piknik, og de store begivenhetene, som kroningen og banketter. Vi får vite matvanene til dagens kongepar, hva de liker å spise og drikke når og hvor.Dette er stor underholdning, og gir innsikt i historien til det britiske kongehuset sett fra en gastronomisk vinkel - ikke bare kongene og dronningene, men også kokker, kjøkkenpersonale og servitører. Her er over 100 oppskrifter for enhver anledning, fra den enkle hverdagskosten, til de store anledninger. Det er fortellinger om tradisjonene og livrettene, fra dronning Victoria til i dag. Alle oppskriftene er lette å følge, med nøye beskrivelser av ingredienser, prosesser og presentasjon.Tom Parker Bowles har vært en prisvinnende matskribent i mer enn 20 år, han er forfatter av åtte matbøker, og er restaurantkritiker for The Mail on Sunday. Han er også medredaktør for Esquire, Country Life og Condé Nast Traveller, pluss meddommer i BBCs Masterchef. Tom er gudsønn av kong Charles III, og moren hans, Camilla, er dronning.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Gastronomi. Monarki. Historie. Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått tilgang til arkiver, og dagens kokker på kongehuset har gitt ham oppskriftene på det de serverer til daglig på slottet: frokost, lunsj, piknik, og de store begivenhetene, som kroningen og banketter. Vi får vite matvanene til dagens kongepar, hva de liker å spise og drikke når og hvor.Dette er stor underholdning, og gir innsikt i historien til det britiske kongehuset sett fra en gastronomisk vinkel - ikke bare kongene og dronningene, men også kokker, kjøkkenpersonale og servitører. Her er over 100 oppskrifter for enhver anledning, fra den enkle hverdagskosten, til de store anledninger. Det er fortellinger om tradisjonene og livrettene, fra dronning Victoria til i dag. Alle oppskriftene er lette å følge, med nøye beskrivelser av ingredienser, prosesser og presentasjon.Tom Parker Bowles har vært en prisvinnende matskribent i mer enn 20 år, han er forfatter av åtte matbøker, og er restaurantkritiker for The Mail on Sunday. Han er også medredaktør for Esquire, Country Life og Condé Nast Traveller, pluss meddommer i BBCs Masterchef. Tom er gudsønn av kong Charles III, og moren hans, Camilla, er dronning.

Produktinformasjon

Oppdag smaken av monarkiet med 'Til bords med The Crown'

Er du klar for en kulinarisk reise gjennom det britiske kongehuset? I 'Til bords med The Crown' av Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles, får du tilgang til en skatt av oppskrifter og historier fra Victoriatiden og frem til i dag. Tom, en anerkjent matskribent med over 20 års erfaring, leder deg gjennom de delikate mattradisjonene som har preget royales liv.

En smaksopplevelse fra fortid til nåtid

Med over 100 oppskrifter i boken, får du en sjanse til å tilberede måltider som ved kongelige bord. Få innblikk i:

  • Frokost: Start dagen som konge med klassiske britiske retter.
  • Lunsj: En variert meny for hverdagslige anledninger.
  • Piknik: Perfekte oppskrifter for utendørs sammenkomster.
  • Festmåltider: Oppløftende retter for store begivenheter, som kroninger og banketter.

Tom har gravd dypt i arkivene for å gi oss en autentisk opplevelse, og ikke bare deler han oppskrifter; han forteller også historiene bak dem. Lær hva dagens kongepar foretrekker å spise, og hvordan maten deres gjenspeiler tradisjoner gjennom tidene.

En bok for både matelskere og historieinteresserte

'Til bords med The Crown' er ikke bare en kokebok, men en historisk reise gjennom gastronomi. Med nøye angitte ingredienser og trinn-for-trinn beskrivelser, er oppskriftene lett tilgjengelige for både nybegynnere og erfarne kokker. Du får muligheten til å nyte:

  • Tradisjonelle oppskrifter fra dronning Victoria til dagens middag.
  • Livlige fortellinger om kjøkkenet i kongefamilien.
  • Tips og triks for presentasjon som imponerer gjestene.

Så hva venter du på? Ta steget inn i monarkiets verden av smak og tradisjon med Tom Parker Bowles' beretning i 'Til bords med The Crown'! Dette er mer enn bare en kokebok; det er en opplevelse som venter på å bli utforsket.

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 599,- den billigste prisen for Til bords med The Crown blant 4 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
599,-
Gjennomsnittspris:
599,-
Høyeste pris:
599,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig