
The Chemistry Of Food Av Jan Velisek, Richard Koplik, Karel Cejpek
Produktinformasjon
Oppdag The Chemistry Of Food av Velisek, Koplik og Cejpek
Er du klar for å dykke ned i den fascinerende verden av matnæringskemi? Den reviderte andre utgaven av The Chemistry Of Food gir en grundig oversikt over de essensielle forbindelsene som utgjør maten vi spiser og råstoffene vi bruker til matproduksjon.
En omfattende ressurs for matvitere og entusiaster
Dette enestående oppslagsverket er skrevet av anerkjente eksperter Jan Velisek, Richard Koplik, og Karel Cejpek og er ideelt for høyere utdanning, forskere og næringsliv. Her er noen av de mest bemerkelsesverdige egenskapene:
- Oppdatert informasjon: Får du ny innsikt fra tusenvis av nye vitenskapelige publikasjoner innen matkjemi og relaterte disipliner siden 2012.
- Visuelle hjelpemidler: Boken inneholder reaksjonsskjemaer, diagrammer, tabeller og nærmere 2,000 kjemiske strukturer for å illustrere prinsippene.
- Omfattende dekning: Hovedkapitlene dykker ned i den kjemiske strukturen av stoffer, som gir deg dyp forståelse for både deres egenskaper og bruksområder.
Hvorfor velge The Chemistry Of Food?
Enten du er student, lærer eller en profesjonell i matindustrien, dette verket fungerer som en uvurderlig rask referanse for nesten alt som har med matens kjemiske egenskaper og anvendelser å gjøre. Med vekt på både ernæring og sikkerhet i matproduksjon, har denne boken alt du trenger for å følge med i utviklingen innen matvitenskap.
Få tak i din kopi i dag!
Ikke gå glipp av sjansen til å utvide kunnskapen din om matkjemi. Med The Chemistry Of Food, får du ikke bare en bok, men en døråpner til en verden av ny forståelse om hvordan kjemi former våre måltider og helse!
Topplisten: Other Brand Matematikk og naturfag
Spesifikasjon
Språk | Engelsk |
Sett | Nei |
Typ | Papirbøker |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 1 249,- den billigste prisen for The Chemistry Of Food Av Jan Velisek, Richard Koplik, Karel Cejpek blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste matematikk og naturfag for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.