Why We Eat (Too Much) Av Dr Andrew Jenkinson

Why We Eat (Too Much) Av Dr Andrew Jenkinson

The Sunday Times bestseller that explains the new science behind weight loss and how we can get in shape without counting calories.''A compelling look at the science of appetite and metabolism'' Vogue&l......
fra 156,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><b>The <i>Sunday Times </i>bestseller that explains the new science behind weight loss and how we can get in shape without counting calories.<br></b><br><b>''A compelling look at the science of appetite and metabolism''<i> Vogue</i></b><br><br><b>''This book tells us the truth about weight loss'' Dr Rangan Chatterjee</b><br><b>_______________<br><br></b>We''ve all heard the golden rule: eat less, exercise more and you''ll lose weight. But what if it isn''t that simple?<br><br>For over two decades, weight loss surgeon Dr Andrew Jenkinson has treated thousands of people who have become trapped in the endless cycle of dieting. <i>Why We Eat (Too Much)</i>, combines case studies from his practice and the new science of metabolism to illuminate how our appetite really works.<br><br>Debunking myths of about body and systematically explaining why dieting is counter-productive, this unflinching book investigates every aspect of nutrition: from the <b>''set weight point''</b> that is unique
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
The Sunday Times bestseller that explains the new science behind weight loss and how we can get in shape without counting calories. 'A compelling look at the science of appetite and metabolism' Vogue'This book tells us the truth about weight loss' Dr Rangan Chatterjee _______________We've all heard the golden rule: eat less, exercise more and you'll lose weight. But what if it isn't that simple?For over two decades, weight loss surgeon Dr Andrew Jenkinson has treated thousands of people who have become trapped in the endless cycle of dieting.Why We Eat (Too Much), combines case studies from his practice and the new science of metabolism to illuminate how our appetite really works. Debunking myths of about body and systematically explaining why dieting is counter-productive, this unflinching book investigates every aspect of nutrition: from the 'set weight point' that is unique to all of us, to good and bad fats, and from how genes impact our weight to how our hormones are affected after a diet ends. With a new chapter about the link between obesity and COVID-19, this incredible book will help you understand your body better than ever before._______________'Articulate, clear, a joy to read, this is a book that really needed written' Joanna Blythman, author of Swallow This'Highly persuasive . . .a radical approach to weight loss' Sunday Times'Debunks the myths around dieting and weight-loss' Telegraph

Produktinformasjon

Oppdag Hemmelighetene Bak Overvekt med Why We Eat (Too Much) Av Dr Andrew Jenkinson

Er du lei av å telle kalorier uten synlige resultater? Why We Eat (Too Much) gir deg et friskt perspektiv på vekttap og hvordan kroppen din virkelig fungerer. Denne boken av Dr. Andrew Jenkinson, en anerkjent vekttapskirurg, er basert på to tiår med erfaring og lærdom fra tusenvis av pasienter som har slitt med dieting og vektovervåkning.

Hva kan du forvente fra boken?

  • Ny vitenskap: Boken avdekker den nyeste forskningen om appetitt og metabolisme, og setter spørsmål ved tradisjonelle dietter.
  • Personlige case-studier: Dr. Jenkinson deler gripende historier fra sine pasienter for å illustrere kampen mot vektreduksjon.
  • Kroppens unike vektpunkt: Forstå ditt individuelle "settpunkt" og hvordan dette påvirker vekten din.
  • Hormoner og gener: Lær hvordan gener påvirker vekten din og hva som skjer med kroppen din etter slanking.
  • COVID-19 og fedme: En ny kapittel ser nærmere på sammenhengen mellom fedme og pandemien.

Hvorfor velge Why We Eat (Too Much)?

Hvis du har vært fanget i en endeløs diett-syklus, er denne boken et must-read. Dr. Jenkinsons tilnærming er både radikal og overbevisende - han utfordrer mytene rundt dieting. Med en klarsynlig stemme og en informativ stil, vil du oppdage fakta om kosthold og vekttap som du ikke har sett før. Kanskje vil du til og med endre måten du tenker på mat og ernæring?

Ikke gå glipp av muligheten til å få en dypere forståelse av din egen kropp og hvordan du kan oppnå vekttap på en bærekraftig måte. Why We Eat (Too Much) er ikke bare en bok; det er et verktøy for endring.

Spesifikasjon

Generelt
SpråkEngelsk
Sett
Nei
SjangerFamilie, helse og livsstil, Vitenskap og medisin
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 156,63 den billigste prisen for Why We Eat (Too Much) Av Dr Andrew Jenkinson blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste samfunnsvitenskap for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
143,-
Gjennomsnittspris:
148,-
Høyeste pris:
156,63
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig