Beste Mat og drikke august 2025

Publisert: 08.05.2024
Sist oppdatert: 21.08.2025
Se rangeringen over beste mat og drikke, og ta et smart valg før du handler. Rangeringen vår tar utgangspunkt i populariteten til produktene på Prisradar.no
Oppdatert
21.08.2025

Endringer denne måneden:

  • Omstart 30 Av Berit Nordstrand har falt 2 posisjon
  • Hekta På Surdeig Av Martine M. Sletmoen er nytt på listen din
  • Saus & Kraft er nytt på listen din
  • Smak! Av Ingvild Wedaa Tennfjord er nytt på listen din
  • Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen har forsvunnet fra listen vår
  • 58 retter - Muurikka har forsvunnet fra listen vår
  • Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou har forsvunnet fra listen vår
  • Fra Jord Til Bord Av Gry Hammer har forsvunnet fra listen vår
  • Gårdsøl det norske ølet har forsvunnet fra listen vår

Mat og drikke: Best i test (topp 7)

1
Barnemat Av Ida Gran-Jansen
2
Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen
3
58 retter - Muurikka
4
Omstart 30 Av Berit Nordstrand
5
Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou
6
Fra Jord Til Bord Av Gry Hammer
7
Gårdsøl  det norske ølet
1
Barnemat Av Ida Gran-Jansen
Barnemat Av Ida Gran-Jansen
I Barnemat - helt enkelt, følger vi utviklingen gjennom barnas to første leveår, fra de enkleste pureer, til festen på ettårsdagen og den første matpakken. Dette er starten på noe av det som er mest spennende i livet, de gode matopplevelsene. Maten kan lages sammen med barna, og stundene rundt matbordet vil skape minner man i......
fra 199,-
Tilgjengelig i 3 butikker

Barnemat av Ida Gran-Jansen - En Smakfull Reise Gjennom Barnas Matverden

Oppdag en verden av spennende matopplevelser for de minste med Barnemat av Ida Gran-Jansen. Denne boken tar deg med på en kulinarisk reise gjennom barnas to første leveår, fra de enkleste pureer til festlige måltider og den første matpakken.

Ida Gran-Jansen: Matglede for Små og Store

  • Forfatter: Ida Gran-Jansen
  • Utgiver: Pullman Publishing AS
  • Utgivelsesår: 2020
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • Sidetall: 175
  • ISBN: 9788293627494
  • Vekt: 590 g
  • Innbinding: Innbundet
  • Veil. pris: 299 kr
  • Kategori: Matlaging med og for barn

Barnemat av Ida Gran-Jansen er mer enn bare en kokebok. Det er en invitasjon til å skape minneverdige øyeblikk rundt matbordet, hvor barna kan delta i matlagingen og utforske nye smaker på en morsom og spennende måte.

Ida viser oss at barna kan nyte mange av de samme rettene som de voksne, med små tilpasninger som gjør måltidene både enkle, sunne og ikke minst gøyale.

Utforsk et mangfold av oppskrifter som passer for barnas sensitive smaksløker og ernæringsbehov, alt presentert på en inspirerende og tilgjengelig måte.

Barnemat av Ida Gran-Jansen er den perfekte følgesvenn for foreldre og omsorgspersoner som ønsker å skape gode matvaner og matglede hos de minste i familien. Ta del i denne matreisen og oppdag hvor spennende og smakfull barnemat kan være!

Kjøp Barnemat av Ida Gran-Jansen i dag og gi barna dine en smakfull start på livet!

Beste mat og drikke -tilbud:

Frakt og levering
Beskrivelse
I Barnemat - helt enkelt, følger vi utviklingen gjennom barnas to første leveår, fra de enkleste pureer, til festen på ettårsdagen og den første matpakken. <br/> <br/>Dette er starten på noe av det som er mest spennende i livet, de gode matopplevelsene. Maten kan lages sammen med barna, og stundene rundt matbordet vil skape minner man ikke glemmer. <br/> <br/>I boken viser Ida at barna kan spise mye av det samme som vi selv spiser, bare med små tilpasninger. Det hele er enkelt, det er billig, det er sunt, men det beste av alt: Det er gøy.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
I Barnemat - helt enkelt, følger vi utviklingen gjennom barnas to første leveår, fra de enkleste pureer, til festen på ettårsdagen og den første matpakken. Dette er starten på noe av det som er mest spennende i livet, de gode matopplevelsene. Maten kan lages sammen med barna, og stundene rundt matbordet vil skape minner man ikke glemmer. I boken viser Ida at barna kan spise mye av det samme som vi selv spiser, bare med små tilpasninger. Det hele er enkelt, det er billig, det er sunt, men det beste av alt: Det er gøy.
Forhåndsbestill
59,- kr
Frakt og levering
Beskrivelse
Ida Gran-Jansen, Barnemat - helt enkelt
2
Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen
Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen
Ina-Janine Johnsen, Eltefri bakst - gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt...
fra 349,13
Tilgjengelig i 4 butikker

Oppdag Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen

Er du klar til å ta bakingen til et nytt nivå uten all stressen med elting? Da er Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen boken for deg! Denne fantastiske kokeboken gir deg over 100 enkle oppskrifter, perfekt for både nybegynnere og erfarne bakere. Utgitt av Frisk forlag AS, er dette en uunnværlig ressurs for alle som ønsker å mestre eltefri bakst.

Enkel og Tidsbesparende Baking

Eltefri baking handler ikke om hardt arbeid, men snarere om klok tilnærming. Du kan røre sammen deigen, la den heve i 4 timer til 4 dager, og deretter forme og steke. Dette gir deg fleksibilitet til å bake selv på de travleste dagene.

  • Sjanger: Bakeri og brødbaking
  • Antall oppskrifter: Over 100
  • Inkluderer: 30 favoritter fra Roede
  • Spesialiteter: Oppskrifter til å revitalisere gammelt brød og smakfulle pålegg
  • Sidetall: 272
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • ISBN: 9788293428459
  • Utgitt: 2020

Variasjon i Hver Bit

Uansett hvilket type bakverk du ønsker å lage, fra saftige kanelboller til sprø pizzabunner og ferskt brød, gir Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen deg oppskriftene til suksess. Denne boken forvandler hver bakeøkt til en glede, og skaper en deilig duft av nybakt brød i hjemmet ditt.

Enten du er en travel forelder, student, eller bare ønsker å nyte smaken av hjemmebakt godt, er denne boken ideell for deg. Så hvorfor vente? Hell deg ned i bakingens verden med Eltefri Bakst Av Ina-Janine Johnsen og oppdag hvor enkelt og moro det kan være!

Beste mat og drikke -tilbud:

59,- kr
Frakt og levering
Beskrivelse
Ina-Janine Johnsen, Eltefri bakst - gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Frakt og levering
Beskrivelse
Visste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød.<br/><br/>I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Visste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød.I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.
Gratis frakt
Frakt og levering
Beskrivelse
Visste du at eltefri bakst er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha sunn og god bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød. I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjenoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.
3
58 retter - Muurikka
58 retter - Muurikka
MUURIKKA 58 MUURIKKA 58 OPPSKRIFTSBOK PÅ NORSK er laget med flotte og inspirerende bilder og med enkle oppskrifter. Det beskrives også hvilke Muurikka produkter som passer til hva samt hovr enkelt vedlikehold og renhold er av Muurikka produkter. Du lager hele middagen på Muurikka meget raskt og det er enkelt renhold. Det er e......
fra 349,-
Tilgjengelig i 1 butikker
MUURIKKA 58 MUURIKKA 58 OPPSKRIFTSBOK PÅ NORSK er laget med flotte og inspirerende bilder og med enkle oppskrifter. Det beskrives også hvilke Muurikka produkter som passer til hva samt hovr enkelt vedlikehold og renhold er av Muurikka produkter. Du lager hele middagen på Muurikka meget raskt og det er enkelt renhold. Det er enklere og raskere å lage god mat på Muurikka enn på en gassgrill/kullgrill og langt enklere renhold. Bruk boka og imponer dine gjester når du murrer istedet for å grille.

Beste mat og drikke -tilbud:

Frakt og levering
Beskrivelse
MUURIKKA 58 MUURIKKA 58 OPPSKRIFTSBOK PÅ NORSK er laget med flotte og inspirerende bilder og med enkle oppskrifter. Det beskrives også hvilke Muurikka produkter som passer til hva samt hovr enkelt vedlikehold og renhold er av Muurikka produkter. Du lager hele middagen på Muurikka meget raskt og det er enkelt renhold. Det er enklere og raskere å lage god mat på Muurikka enn på en gassgrill/kullgrill og langt enklere renhold. Bruk boka og imponer dine gjester når du murrer istedet for å grille.
4
Omstart 30 Av Berit Nordstrand
Omstart 30 Av Berit Nordstrand
OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager. Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, l......
fra 220,-
Tilgjengelig i 5 butikker

Forvandl Hverdagen med Omstart 30 Av Berit Nordstrand

Opplever du helseplager som er knyttet til inflammasjon? Med boken Omstart 30 kan du ta kontroll over helsen din på et enkelt og effektivt vis! Dette er ikke bare en bok – det er en 30-dagers metode for å dempe inflammasjon i kroppen gjennom mat som medisin.

Hva Kan Du Forvente?

  • Eliminer inflammasjonsfremkallende mat: De første 30 dagene vil du fjerne matvarer som kan forårsake ubehag og betennelse.
  • Spis deg mett: Det er ikke nødvendig å telle kalorier. Du vil spise næringsrik mat som metter.
  • Reparer kroppen: Metoden hjelper deg med å styrke tarmbakteriene og forbedre tarmslimhinnen, noe som kan redusere plager som overvekt, sure oppstøt, irritabel tarm, og mye mer.

Detaljer om Boken

Boken inneholder:

  • Basisoppskrifter for forberedelser før oppstart
  • 50 oppskrifter til eliminasjonsfasen
  • Ukeplan for middager og lunsj
  • Plan for re-introduksjonsfasen av matvarer

Hvorfor Velge Omstart 30 Av Berit Nordstrand?

Ikke bare er dette en bok, men en guide til bedre helse! Det handler ikke bare om å gå ned i vekt, men om å føle seg bra, både fysisk og mentalt. Du vil kunne identifisere hva kroppen din trives med, og skape en sunnere hverdag.

Praktisk Informasjon

Utgitt av Gyldendal Norsk Forlag AS, inneholder denne innbundne boken 299 sider med verdifull informasjon og oppskrifter. ISBN: 9788205522237. Veiledende pris er 449 kr. Gi deg selv muligheten til en gesundere livsstil! Besøk Berit Nordstrand på Facebook, Instagram og YouTube for mer inspirasjon.

Beste mat og drikke -tilbud:

59,- kr
Frakt og levering
Beskrivelse
OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager.Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma og allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker.Du skal i de neste 30 dagene eliminere mat som kan skape inflammasjon i kroppen, og innføre mat som kan dempe inflammasjon. Du slipper å telle kalorier, du vil spise deg god og mett, men likevel erfare at helsefarlig bukfett forsvinner. Etter 30 dager kan du re-introdusere en del av maten du har tatt bort, men ikke alt. Kun det kroppen tolererer. På den måten finner du frem til hverdagskosten kroppen din trives med.Boken inneholder:Basisoppskrifter for hva du bør forberede før du starter50 oppskrifter på maten i eliminasjonsfasenUkeplan for middag og lunsjPlan for re-introduksjonsfasenFølg henne på Facebook, Instagram og YouTube.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager. Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma og allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker. Du skal i de neste 30 dagene eliminere mat som kan skape inflammasjon i kroppen, og innføre mat som kan dempe inflammasjon. Du slipper å telle kalorier, du vil spise deg god og mett, men likevel erfare at helsefarlig bukfett forsvinner. Etter 30 dager kan du re-introdusere en del av maten du har tatt bort, men ikke alt. Kun det kroppen tolererer. På den måten finner du frem til hverdagskosten kroppen din trives med. Boken inneholder: Basisoppskrifter for hva du bør forberede før du starter 50 oppskrifter på maten i eliminasjonsfasen Ukeplan for middag og lunsj Plan for re-introduksjonsfasen Følg henne på Facebook, Instagram og YouTube.
Frakt og levering
Beskrivelse
Med anti-inflammatorisk mat får du en bedre hverdag<br/>OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager. Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma og allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker. Du skal i de neste 30 dagene eliminere mat som kan skape inflammasjon i kroppen, og innføre mat som kan dempe inflammasjon. Du slipper å telle kalorier, du vil spise deg god og mett, men likevel erfare at helsefarlig bukfett forsvinner. Etter 30 dager kan du re-introdusere en del av maten du har tatt bort, men ikke alt. Kun det kroppen tolererer. På den måten finner du frem til hverdagskosten kroppen din trives med. Boken inneholder:<br/><br/><br/>Basisoppskrifter for hva du bør forberede før du starter<br/><br/>50 oppskrifter på maten i eliminasjonsfasen<br/><br/>Ukeplan for middag og lunsj<br/><br/>Plan for re-introduksjonsfasen<br/><br/><br/> Følg henne på Facebook, Instagram og YouTube.<iframe></iframe>
Omstart 30 - 30 Dagers Anti-Inflammasjonsplan
Omstart 30 - 30 Dagers Anti-Inflammasjonsplan
Siste kjente pris:
349,-
Frakt og levering
Beskrivelse
OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager. Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma og allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker. Du skal i de neste 30 dagene eliminere mat som kan skape inflammasjon i kroppen, og innføre mat som kan dempe inflammasjon. Du slipper å telle kalorier, du vil spise deg god og mett, men likevel erfare at helsefarlig bukfett forsvinner. Etter 30 dager kan du re-introdusere en del av maten du har tatt bort, men ikke alt. Kun det kroppen tolererer. På den måten finner du frem til hverdagskosten kroppen din trives med. Boken inneholder: Basisoppskrifter for hva du bør forberede før du starter 50 oppskrifter på maten i eliminasjonsfasen Ukeplan for middag og lunsj Plan for re-introduksjonsfasen
5
Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou
Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou
I Aichas middelhavsmat solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fi......
fra 229,-
Tilgjengelig i 3 butikker

Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou - En Reise til Solens Kjøkken

Oppdag de magiske smakene fra Middelhavet med Aichas Middelhavsmat av Aicha Bouhlou. Denne unike kokeboken er en fest av farger og smaker, perfekt for alle som ønsker å lage sunne og smakfulle retter året rundt. Med 279 sider fylt med inspirerende oppskrifter, blir det enkelt å skape gode måltider for både venner og familie.

Enkel, God og Frisk Mat

La deg begeistre av Aichas kreative oppskrifter som fokuserer på middelhavskostholdet, kjent for sine sunne og friske ingredienser. Her vil du finne:

  • Fargerike salater med friske grønnsaker
  • Enkle småretter perfekte til forretter eller snacks
  • Variert grillmat til sommerens festligheter
  • Lekre fiskeretter for en sunn middag

Enkelte ingredienser som olivenolje, urter, frukt og nøtter er hjørnesteinene i Aichas oppskrifter, og disse gir en ekstra dybde til hvert måltid.

Hvorfor Velge Aichas Middelhavsmat?

Med Aichas Middelhavsmat får du ikke bare en kokebok; du får en guide til sunne matvaner og gode matopplevelser. Boken er henvendt til alle aldre og er perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker. Med en veiledende pris på 449 NOK gir du deg selv en investering i matglede og fellesskap.

Ikke glem å følge Aicha på Instagram @aichabouhlou for flere matideer og inspirasjon!

Produktdetaljer

  • Forlag: Gyldendal Norsk Forlag AS
  • Utgave: 1. utg.
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • ISBN: 9788205591349
  • Innbinding: Innbundet
  • Utgitt: 2023
  • Vekt: 1129 g

Sørg for å ta med deg noen av de solfylte oppskriftene fra Aichas Middelhavsmat inn i ditt eget kjøkken. Enten du er ute etter en lett lunsj, en festlig middag eller en smakfull dessert, så vil denne boken være ditt nøkkelverktøy for å skape magiske øyeblikk. Kjøp boken nå og forbered deg på å glede dine smaksløker!

Beste mat og drikke -tilbud:

Frakt og levering
Beskrivelse
<p>Denne inspirerende kokeboken er proppfull av fargerike, fristende middelhavsklassikere og Aichas egne oppskrifter basert på matkulturen rundt Middelhavet – solens kjøkken. </p><br/><p>I <em>Aichas middelhavsmat – solens kjøkken </em>finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt.</p><br/><p>Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.</p><br/><p>Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou</p>
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
I Aichas middelhavsmat – solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt. Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn. Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou
Forhåndsbestill
59,- kr
Frakt og levering
Beskrivelse
I Aichas middelhavsmat – solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt.Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou
6
Fra Jord Til Bord Av Gry Hammer
Fra Jord Til Bord Av Gry Hammer
Gry Hammer, Fra jord til bord - 100 sunne og bærekraftige oppskrifter...
fra 349,13
Tilgjengelig i 3 butikker

Oppdag Det Bærekraftige Kjøkkenet med Fra Jord Til Bord Av Gry Hammer

Fra Jord Til Bord Av Gry Hammer er en inspirerende kokebok som tar deg med på en reise fra de beste råvarene til deilige, hjemmelagde måltider. Har du noen gang lurt på hvordan du kan servere smaken av naturen på tallerkenen din? Ved å fokusere på naturlig og bærekraftig mat, gir Gry deg verktøyene for å gjøre akkurat det!

Bli En Mester i Tradisjonsmat

I denne boken vil du finne:

  • Over 100 unike oppskrifter som spenner fra smakfulle brød og pålegg til herlige middager og søte fristelser.
  • En råvareguide som hjelper deg å velge de beste ingrediensene.
  • Sesongbaserte menyer for å nyte hva naturen tilbyr hele året.
  • Oppskrifter på tidløse konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering.

Sunt, Godt og Grønt - Hva Mer Kan Du Ønske Deg?

Fra Jord Til Bord handler ikke bare om matlaging; det handler også om livsstil. Gjennom Gry Hammers helsefokuserte filosofi lærer du å ta vare på både din helse og kloden. Bli med på å redusere inntaket av ultraprosessert mat - i stedet tilbyr Gry deg metoder for å tilberede alt på en måte som fremhever råvarenes sanne smak og helsebringende egenskaper.

Den Perfekte Gaven Til Matelskere

Enten du er en erfaren kokk eller en nybegynner på kjøkkenet, vil Fra Jord Til Bord Av Gry Hammer inspirere deg til å utforske kreativiteten din og omfavne matkulturen.

Er du klar til å transformere måltidene dine? Ta steget mot et sunnere og mer bærekraftig kosthold i dag!

Beste mat og drikke -tilbud:

Frakt og levering
Beskrivelse
<p><strong>Naturlig og bærekraftig mat</strong></p><br/><p><strong>¿ best på smak ¿ best for helsa ¿ best for klimaet</strong></p><br/><p>Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg!</p><br/><p><strong>Gry Hammer </strong>¿ bestselgende forfatter av boka<strong> Fermentering</strong><em>, </em>matentusiast, yogalærer og kursholder ¿ jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil si naturlig mat som kjøtt fra beitefôrede dyr, upasteurisert melkemat, langkokt kraft, fermenterte grønnsaker og selvsankede urter og ville vekster. Her lærer hun deg hvordan du kan gjøre det samme ¿ på dine premisser.</p><br/><p>Du finner over 100 oppskrifter på brødmat, pålegg, kjøtt- og fiskemiddager, vegetarretter og søte saker. Her finnes ikke ultraprosessert mat ¿ alt er skånsomt tilberedt for å ivareta råvarenes smak og helsebringende egenskaper. Boka inneholder også råvareguide, sesongmenyer og oppskrifter på tradisjonsrike konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering.</p><br/><p><em>Fra jord til bord</em> er den ultimate guiden til et sunt og bærekraftig kosthold, en skattkiste av matfilosofi, sunnhet og gode smaker. Les den og bruk den og gi deg selv og jorda en ny vår!<br>Boka er en revidert og utvidet utgave av <em>Den moderne jeger</em>, med flere nye oppskrifter og oppdatert og tidsaktuell informasjon om maten som gjør oss godt.</p><br/><p><em>«Fra jord til bord» formidler den helseriktige tradisjonsmaten</em> <em>på en måte som passer vår moderne livsstil.<br></em>Anne Lene Johnsen, <strong>Hjernefabrikken</strong></p><br/><p><em>Grys bøker inspirerer til å dyrke og tilberede råvarene slik jorden, kroppen og smakssansene foretrekker dem.<br></em><strong>Margit Vea</strong>, kostholdspedagog og forfatter av<strong> Supergod mat for gutter og jenter</strong><br><em>Gry Hammer formidler på en levende, troverdig og presis måte hvilken verden av forskjell valg av rene råvarer utgjør for helsen.<br></em><strong>Niels Chr. Geelmuyden</strong>, forfatter av<strong> Sannheten på bordet</strong>.</p
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Naturlig og bærekraftig mat – best på smak – best for helsa – best for klimaet Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg! Gry Hammer – bestselgende forfatter av boka Fermentering, matentusiast, yogalærer og kursholder – jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil si naturlig mat som kjøtt fra beitefôrede dyr, upasteurisert melkemat, langkokt kraft, fermenterte grønnsaker og selvsankede urter og ville vekster. Her lærer hun deg hvordan du kan gjøre det samme – på dine premisser. Du finner over 100 oppskrifter på brødmat, pålegg, kjøtt- og fiskemiddager, vegetarretter og søte saker. Her finnes ikke ultraprosessert mat – alt er skånsomt tilberedt for å ivareta råvarenes smak og helsebringende egenskaper. Boka inneholder også råvareguide, sesongmenyer og oppskrifter på tradisjonsrike konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering. Fra jord til bord er den ultimate guiden til et sunt og bærekraftig kosthold, en skattkiste av matfilosofi, sunnhet og gode smaker. Les den og bruk den og gi deg selv og jorda en ny vår!Boka er en revidert og utvidet utgave av Den moderne jeger, med flere nye oppskrifter og oppdatert og tidsaktuell informasjon om maten som gjør oss godt. «Fra jord til bord» formidler den helseriktige tradisjonsmaten på en måte som passer vår moderne livsstil.Anne Lene Johnsen, Hjernefabrikken Grys bøker inspirerer til å dyrke og tilberede råvarene slik jorden, kroppen og smakssansene foretrekker dem.Margit Vea, kostholdspedagog og forfatter av Supergod mat for gutter og jenterGry Hammer formidler på en levende, troverdig og presis måte hvilken verden av forskjell valg av rene råvarer utgjør for helsen.Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av Sannheten på bordet.
Forhåndsbestill
59,- kr
Frakt og levering
Beskrivelse
Gry Hammer, Fra jord til bord - 100 sunne og bærekraftige oppskrifter
7
Gårdsøl det norske ølet
Gårdsøl  det norske ølet
Gårdsøl. En engasjerende og sprudlende bok om øl Det opprinnelige norske ølet var det som ble brygget på gårdene i den tiden det var lovpålagt å brygge sterkøl. Og til alle ølentusiasters store glede - fortsatt brygges det øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Tradisjonene rundt ølbrygging er mange, og et lite gløtt i......
fra 240,-
Tilgjengelig i 1 butikker

Oppdag Gårdsøl – Det Norske Ølet

Velkommen til en smakfull reise med Gårdsøl – det originale norske ølet. Dette er ikke bare et øl; det er en hyllest til de tradisjoner og håndverk som har vært ansett som hjerte og sjel i norsk kultur i generasjoner. Fra rustikke gårder til moderne bryggerier, gir Gårdsøl deg en autentisk opplevelse som tar deg tilbake til røttene av norsk ølbrygging.

Unik Bryggemetode og Smaksopplevelse

  • Tradisjonelt Brygget: Gårdsøl blir brygget etter gamle metoder, der lokale ingredienser som einerkvister og urter blandes med malt for å skape en helt unik smak.
  • Smakfullt og Karakterfullt: Hvert eneste glass Gårdsøl bærer med seg fortellingen om norsk natur og kultur, med smaker som vil overraske selv den mest erfarne ølnyteren.
  • Oppskrifter i Boken: Få tilgang til oppskrifter og bryggemetoder fra ulike distrikter, inkludert en oppskrift på mjød – den legendariske gudedrikken.

Hva Gjør Gårdsøl Spesielt?

Prosessen bak Gårdsøl er et prakteksempel på hvorledes skyhøye standarder og lidenskap for kvalitet resulterer i et produkt som er helt ulikt annet. Denne boken er perfekt for alle som elsker godt drikke, og gir et unikt innblikk i hvordan ølbrygging knytter bånd mellom generasjoner.

Detaljer om Produktet

Forfatter: Lars Marius Garshol
Utgave: 1. utg.
Språk: Norsk (bokmål)
Sidetall: 158
ISBN: 9788202517465
Vekt: 672 g
Forlag: Cappelen Damm AS
Innbinding: Innbundet
Utgitt: 2016
Veil. pris: 399 kr
Kategori: Mat og drikke

Konklusjon

Gårdsøl er mer enn bare øl; det er en opplevelse, en reise og en feiring av norsk kultur. Klikk deg inn for å bli en del av denne unike tradisjonen.

Beste mat og drikke -tilbud:

Gårdsøl, Ny bok
Gårdsøl, Ny bok
Siste kjente pris:
350,-
Frakt og levering
Beskrivelse
Gårdsøl. En engasjerende og sprudlende bok om øl Det opprinnelige norske ølet var det som ble brygget på gårdene i den tiden det var lovpålagt å brygge sterkøl. Og til alle ølentusiasters store glede - fortsatt brygges det øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Tradisjonene rundt ølbrygging er mange, og et lite gløtt inn i denne verden er spennende og gir et innblikk av hvordan øl påvirket oss både før og nå. Gårdsøl er en reise fylt med undring og glede over alt det som putrer og gjærer i kjellere og bryggerhus. Øl som smaker helt annerledes enn det som du kan kjøpe. Einerkvister, lokale urter, malt - alt dette er med på å gi drikken særpreg og karakter. Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging opp gjennom generasjoner, og som fortsatt brygger etter gamlemetoden. En metode som går på tvers av alt det teorien sier. Men det fungerer utmerket og resultatet blir helt særegent, veldig smakfullt og helt ulikt annet øl. Det er selvsagt med oppskrifter og bryggemetoder for gårdsøl fra flere distrikter. Men også oppskrift på mjød - selveste gudedrikken - for de som vil forsøke seg på noe spesielt til en spesiell anledning. En bok for alle som elsker godt drikke. Forfattere: Lars Marius Garshol Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 158 ISBN: 9788202517465 Vekt: 672 g Forla Cappelen Damm AS Innbindin Innbundet Utgitt: 2016 Veil. pris: 399 kr Kategori: Mat og drikke

Hvordan vi valgte beste mat og drikke for august 2025

Mat og drikke-rangeringen vår oppdateres månedlig med data fra foregående måned, for å gi deg den mest oppdaterte informasjonen om populariteten og kvaliteten på tilgjengelige produkter.

I rangeringen finner du de fem mest beste innenfor kategorien mat og drikke. Hver av dem er grundig beskrevet for å hjelpe deg med å ta velge det beste kjøpet. Vi presenterer også hvordan rangeringen deres har endret seg sammenlignet med forrige måned, slik at du kan følge med på de nyeste markedstrendene.

Vurderingen vår er basert på analyse av brukertrafikk til butikkene, noe som hjelper deg med å forstå den faktiske interessen til kunder for et bestemt produkt. Målet vårt er å gi deg omfattende informasjon som gjør shoppingbeslutningene dine smartere.

Takket være rangeringen vår, vil du spare tid og være sikker på at du velger et produkt som oppfyller forventningene dine. Hold deg oppdatert med de beste alternativene i mat og drikke-kategorien og ta smarte shoppingbeslutninger!

Andre rangeringer du kanskje liker