Beste Mat og drikke desember 2025

Sist oppdatert: 01.12.2025
Leter du etter de mest populære mat og drikkeproduktene? På denne siden finner du endelig rangering basert utelukkende på brukerklikker fra forrige måned, slik at du kan stole på hva andre faktisk velger. Rekkefølgen er aldri justert eller modifisert – den viser bare de mest populære mat og drikkevarene akkurat nå. All produktinformasjon, inkludert priser, butikker og beskrivelser, oppdateres daglig for å hjelpe deg med å ta trygge og velinformerte kjøpsbeslutninger. Vi velger ut produktene basert på analyse av brukeratferd, og viser kun én representant per produkt for å unngå duplikater, selv om noen produkter kan vises uten aktive tilbud.
Oppdatert
01.12.2025

Endringer denne måneden:

  • Trines Kokebok For Unge Kokker Av Trine Sandberg rykket opp 1 posisjon
  • Pensjonistkokeboka rykket opp 1 posisjon
  • Surdeig Av Martin Ivar Hveem Fjeld, Casper Andre Lugg rykket opp 3 posisjoner
  • Barnemat Av Ida Gran-Jansen er nytt på listen din
  • Ketokokeboken Av Sofie Hexeberg, Stina Natalia Nilsen er nytt på listen din
  • Vegan Japaneasy Av Tim Anderson er nytt på listen din
  • Den Store Airfryerkokeboka Av Trude Eide Straume er nytt på listen din
  • Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou har forsvunnet fra listen vår
  • Norsk Mat Med Airfryer Av Simen K. Vatne har forsvunnet fra listen vår
  • Grunnboka har forsvunnet fra listen vår
  • Heimelaga har forsvunnet fra listen vår

Mat og drikke: Best i test (topp 7)

1
1
Trines Kokebok For Unge Kokker Av Trine Sandberg
Trines Kokebok For Unge Kokker Av Trine Sandberg
fra180,-
1
2
Pensjonistkokeboka
Pensjonistkokeboka
fra180,-
3
Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou
Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou
Ny
fra389,-
3
4
Surdeig Av Martin Ivar Hveem Fjeld, Casper Andre Lugg
Surdeig Av Martin Ivar Hveem Fjeld, Casper Andre Lugg
fra210,-
5
Norsk Mat Med Airfryer Av Simen K. Vatne
Norsk Mat Med Airfryer Av Simen K. Vatne
Ny
fra408,-
6
Grunnboka
Grunnboka
Ny
fra299,-
7
Heimelaga
Heimelaga
Ny
fra199,-
1
Trines Kokebok For Unge Kokker Av Trine Sandberg
Trines Kokebok For Unge Kokker Av Trine Sandberg
Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største og mest respekterte matblogger, Trine Sandberg. Med Trines kokebok for unge kokker vil hun inspirere familiens 1016-åringer til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv og familien. Trine har her samlet rundt 65 av......
fra 180,-
Tilgjengelig i 2 butikker

Som den mest populære boken i vår liste over Beste Mat og drikke desember 2025, ligger Trines Kokebok For Unge Kokker Av Trine Sandberg på førsteplass. Denne inspirerende kokeboken oppfordrer barn i alderen 10 til 16 år til å utforske matlaging og skape minner på kjøkkenet.

Hvilke oppskrifter finner jeg i denne boken?

Trines Kokebok For Unge Kokk inneholder over 65 enkle oppskrifter tilpasset unge kokker. Oppskriftene er designet for at guttene og jentene skal kunne lage deilig mat på egenhånd, uansett ferdighetsnivå. Fra nybegynnere til de som har litt mer erfaring, får alle muligheten til å mestre kunsten av matlaging.

Hva slags kapitler tilbyr boken?

  • Etter Skoletid: Rask og enkel mat lagd for sultne unge etter skolen, inkludert toast, wraps og salater.
  • Middagskappitlet: Her finner du deilige familievennlige retter som oppfordrer til samhold og matglede.
  • Fredagskos: Alt fra taco og pizza til sunne sommerruller og sushisalat for en deilig helgefeiring.
  • Kakekapitlet: En samling av gode oppskrifter for de som elsker å bake og ønsker noe søtt til helgen.

Hvorfor skal du velge Trines Kokebok For Unge Kokk?

Trine Sandberg, Norges største matblogger og bestselgende forfatter, bringer sin inkluderende stil inn i denne kokeboken. Boken gjør matlaging til en morsom og kreativ opplevelse for hele familien. La kjøkkenet bli et sted for samarbeid og læring, der dine unge kokker kan slippe kreativiteten løs. Hvorfor vente? Sett i gang matlagingen i dag!

Se beste pris på Trines Kokebok For Unge Kokker her på Prisradar.no!

Beste mat og drikke -tilbud:

Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største og mest respekterte matblogger, Trine Sandberg. Med Trines kokebok for unge kokker vil hun inspirere familiens 10–16-åringer til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv og familien. Trine har her samlet rundt 65 av sine mest populære oppskrifter for barn og ungdom. Oppskriftene er bearbeidet slik at husets unge kokker kan lage maten alene. Rettene er samlet i fire store kapitler: I Etter skoletid finner du toast, wraps, salater og annet digg man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder deilig mat det er moro å servere hele familien. Kapitlet Fredagskos inneholder selvfølgelig fredagstaco og pizza, men også sunne og deilige sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet frir til alles bakeglede og søtsug.Trine Sandberg er Norges største matblogger og bestselgende kokebokforfatter. Trine har fått flere bloggpriser og er meddommer i Det norske måltid.
2
Pensjonistkokeboka
Pensjonistkokeboka
Pensjonistkokeboka. Pensjonistkokeboka er skreddersøm til målgruppen: Boka gir gode tips til å trylle frem enkle, næringsrike og velsmakende retter på eget kjøkken. Den er laget for de som har passert de 70 og ikke lenger spiser like mye som i yngre år. Utfordringen er at kroppen trenger fortsatt minst like mye næringsstoffer......
fra 180,-
Tilgjengelig i 1 butikker

Som nummer 2 av 7 i vår rangering av Beste Mat og drikke i desember 2025, lar Pensjonistkokeboka deg oppdage glede og helse i matlaging.

Hva Gjør Pensjonistkokeboka Unik?

Pensjonistkokeboka er en unik kokebok designet spesielt for deg som har passert de 70! Denne boken er ikke bare en samling oppskrifter; den er pensjonistenes beste venn på kjøkkenet, fylt med enkle, næringsrike og velsmakende retter. Har du noen gang lurt på hvordan du kan tilberede lettlagde måltider som både smaker godt og er bra for helsen? Boken gir deg svaret!

Hvordan Oppfyller Den Dine Behov?

Etter hvert som vi blir eldre, endres appetitten og behovene for næring. Pensjonistkokeboka tar høyde for dette ved å inkludere retter rike på proteiner og viktige næringsstoffer. Her får du gode tips til hvordan du kan trylle fram måltider som ikke bare metter, men også gir deg energi og livsglede.

Hva Praktisk Informasjon Bør Du Kjenne Til?

  • Forfattere: Sverre Aurstad og Are Brean
  • Utgave: 1. utg.
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • Sidetall: 181
  • ISBN: 9788293191353
  • Vekt: 867 g
  • Forlag: Kom forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Utgitt: 20xx

Med Pensjonistkokeboka får du ikke bare en kokebok, men en kilde til inspirasjon for å opprettholde et vitalt og aktivt liv. Matlaging handler om mer enn ingredienser; det er en måte å holde nysgjerrigheten og livsappetitten i live på.

Er du klar til å starte din kulinariske reise med Pensjonistkokeboka og oppleve hvor enkelt og morsomt det kan være å lage sunn mat? La oss begynne i dag!

Se beste pris på Pensjonistkokeboka her på Prisradar.no!

Beste mat og drikke -tilbud:

Pensjonistkokeboka (Innbundet)
Pensjonistkokeboka (Innbundet)
Siste kjente pris:
180,-
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Pensjonistkokeboka. Pensjonistkokeboka er skreddersøm til målgruppen: Boka gir gode tips til å trylle frem enkle, næringsrike og velsmakende retter på eget kjøkken. Den er laget for de som har passert de 70 og ikke lenger spiser like mye som i yngre år. Utfordringen er at kroppen trenger fortsatt minst like mye næringsstoffer og proteiner som tidligere. Det blir da desto viktigere at den maten du spiser er rik på proteiner og næringsstoffer. Å samles rundt måltidet har stor betydning for livskvaliteten. Matlaging gir ikke bare næring til kropp og hjerne, men også bevegelse, inspirasjon og mye glede. Og det vedlikeholder nysgjerrigheten, livsappetitten og livsgleden. Boka er en hjelp til å bevare et vitalt og aktivt liv gjennom å lage god og sunn mat - til seg selv, til ektefelle eller samboer og til familie, venner og naboer. Forfattere: Sverre Aurstad, Are Brean Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 181 ISBN: 9788293191353 Vekt: 867 g Forla Kom forlag Innbindin Innbundet Utgitt: 2017 Veil. pris: 299 kr Kategori: Mat og drikke For flere sakprosa-bøker trykk her
3
Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou
Aichas Middelhavsmat Av Aicha Bouhlou
I Aichas middelhavsmat solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fi......
fra 389,-
Tilgjengelig i 3 butikker

Som nummer 3 av 7 i vår liste over Beste Mat og drikke desember 2025, tilbyr Aichas Middelhavsmat av Aicha Bouhlou en fantastisk mulighet til å utforske deilige og autentiske middelhavsretter. Denne boken gir deg en smakfull reise gjennom solfylte matkulturer og enkle oppskrifter som hedrer livet og deling av gode måltider.

Hva tilbyr Aichas Middelhavsmat?

I Aichas Middelhavsmat finner du en rik samling oppskrifter, inkludert:

  • Fargerike salater
  • Saftige småretter
  • Variert grillmat
  • Lekre fiskeretter

Med hovedingredienser som olivenolje, friske grønnsaker, fisk og urter, er hver oppskrift designet for å gi deg en ekte middelhavserfaring. Du kan enkelt imponere venner og familie med smakfulle måltider.

Hvilke anledninger passer denne boken for?

Enten du planlegger en uformell middag, en grillfest, eller ønsker å lage noe spesielt til familien, gir Aichas oppskrifter uendelig inspirasjon og glede. Boken fremmer harmoni og kjærlighet i matlaging, og inviterer deg til å skape minner rundt spisebordet.

Hvem kan dra nytte av denne boken?

Er du en matentusiast eller nybegynner på kjøkkenet? Denne boken er tilpasset både erfarne kokker og de som ønsker å begynne å lage mat. Med sitt mangfold av oppskrifter og tilberedningsmetoder, gir Aichas Middelhavsmat en smakfull opplevelse for alle.

Så hva venter du på? Dykk ned i Aichas Middelhavsmat – Solens Kjøkken og bli fristet av de fantastiske smakene fra Middelhavet. Dette er ikke bare en oppskriftsbok; det er en livsstil!

Se beste pris på Aichas Middelhavsmat av Aicha Bouhlou her på Prisradar.no!

Beste mat og drikke -tilbud:

Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
I Aichas middelhavsmat – solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt.Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
I Aichas middelhavsmat – solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt.Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou
Frakt og levering
Beskrivelse
<p>Denne inspirerende kokeboken er proppfull av fargerike, fristende middelhavsklassikere og Aichas egne oppskrifter basert på matkulturen rundt Middelhavet – solens kjøkken. </p><br/><p>I <em>Aichas middelhavsmat – solens kjøkken </em>finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt.</p><br/><p>Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.</p><br/><p>Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou</p>
4
Surdeig Av Martin Ivar Hveem Fjeld, Casper Andre Lugg
Surdeig Av Martin Ivar Hveem Fjeld, Casper Andre Lugg
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød.Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med uli......
fra 210,-
Tilgjengelig i 4 butikker

På fjerdeplass i listen over de syv beste produktene innen mat og drikke for desember 2025 finner vi Surdeig Av Martin Ivar Hveem Fjeld, Casper Andre Lugg. Denne boken er en fantastisk ressurs for alle som ønsker å heve sine bakeferdigheter og skape deilige surdeigsbrød fra bunnen av.

Hva kan du forvente å lære?

I Surdeig får du ikke bare oppskrifter, men også en omfattende guide til surdeigsbaking. Her er noen høydepunkter fra innholdet:

  • Surdeigsstarter: Du vil lære hvordan du lager og vedlikeholder din egen surdeigsstarter for optimal heving.
  • Varianter av brød: Oppdag spennende oppskrifter med ulike kornsorter som gir brødene dine unik smak.
  • Detaljerte fremgangsmåter: Følg enkle og morsomme beskrivelser som gjør bakingen tilgjengelig for alle nivåer.

Hvem står bak?

Forfatterne Martin Ivar Hveem Fjeld og Casper Andre Lugg har begge vokst opp i Fredrikstad. Martin arbeider heltid innen bakeryrket og holder kurs, mens Casper kombinerer baking med sitt arbeid i bokhandel. Deres erfaring og pasjon for surdeigsbaking sikrer at boken inneholder testede og pålitelige oppskrifter.

Inspirasjon for alle nivåer

Uansett om du er nybegynner eller har erfaring med baking, vil Surdeig motivere deg til å utforske nye teknikker og smaker. For mer inspirasjon og tips, følg forfatterne på @illebrod på Instagram!

Gjør deg klar for å bake som en proff – Surdeig er ikke bare en kokebok, men en nøkkel til å mestre kunsten av surdeigsbaking!

Se beste pris på Surdeig Av Martin Ivar Hveem Fjeld, Casper Andre Lugg her på Prisradar.no!

Beste mat og drikke -tilbud:

Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød.Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte.Følg forfatterne på Instagram: @illebrodOm forfatterne:Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød.Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte.Følg forfatterne på Instagram: @illebrod Om forfatterne: Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.
Frakt og levering
Beskrivelse
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød. Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte. Følg forfatterne på Instagram: @illebrod Om forfatterne: Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.
5
Norsk Mat Med Airfryer Av Simen K. Vatne
Norsk Mat Med Airfryer Av Simen K. Vatne
Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner. Her er alt fra tradisjon......
fra 408,-
Tilgjengelig i 2 butikker

Vi er glade for å presentere Norsk Mat Med Airfryer Av Simen K. Vatne, som inntar en imponerende femteplass blant de sju mest populære mat- og drikkebøkene i desember 2025. Denne boken åpner døren til en spennende verden av norsk matlaging, spesialdesignet for bruk med airfryer.

Hva inneholder boken?

Boken kombinerer det beste fra norsk kjøkken med moderne matlagingsteknikker. Norsk Mat Med Airfryer inneholder:

  • Lettvint, sunt og raskt matlaging som passer for alle.
  • Oppskrifter på kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, bakverk og søtsaker.
  • Nyttige tips for effektiv bruk av airfryer.
  • Hele 176 sider med inspirerende oppskrifter som vil glede enhver matelsker.

Hvilke retter kan du lage?

Simen K. Vatne tar leserne med på en kulinarisk reise med retter som sprø eplechips og saftig brød, alle laget med norske råvarer. Hver oppskrift er enkel å følge og gir en smakfull opplevelse med fokus på kvalitet og tradisjon.

Hvorfor velge denne boken?

Enten du er nybegynner eller en erfaren kokk, vil Norsk Mat Med Airfryer inspirere deg til å eksperimentere med nye smaker og tilberedningsteknikker. Utgitt av Kagge Forlag, er denne boken en uunnværlig ressurs for alle som ønsker å utforske mulighetene med airfryer på en norsk måte.:

Bestill din kopi nå!

Ikke gå glipp av sjansen til å forvandle kjøkkenet ditt med erfaringene fra Norsk Mat Med Airfryer. Bestill din kopi i dag og ta matlagingsferdighetene dine til neste nivå! Se beste pris på Norsk Mat Med Airfryer Av Simen K. Vatne her på Prisradar.no!

Beste mat og drikke -tilbud:

Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner. Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med. Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader. Velbekomme!
Frakt og levering
Beskrivelse
Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner. <br/> <br/>Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med. <br/> <br/>Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader. <br/> <br/>Velbekomme!
6
Grunnboka
Grunnboka
Farvel til pulversauser, posesupper, ferdigmat og ultraprosesserte greier!Etterspørselen fra seerne etter Grunnboka har vært enorm. Nå er endelig kokeboka som redder deltakerne i den populære tv-serien Kokkeskolen på TV 2 tilgjengelig for alle!Dette er boka om de enkle, men uunnværlige rettene som løfter måltidene våre. Hjemm......
fra 299,-
Tilgjengelig i 2 butikker

Vi er stolte av å presentere «Grunnboka», som har oppnådd en imponerende sjetteplass i vår rangering av de beste mat- og drikkeproduktene for desember 2025!

Hva inneholder «Grunnboka»?

«Grunnboka» inneholder essensielle oppskrifter som løfter måltidene til nye høyder. Boken fokuserer på hjemmelaget kraft, sauser, supper, grønnsaker, deiger og deilige ris- og eggeretter. Disse oppskriftene er både enkle og næringsrike, noe som gjør dem uunnværlige for kokker på alle nivåer.

Hvilke fordeler får du med denne kokeboken?

Ved å bruke «Grunnboka» kan du si farvel til ferdigretter og prosessert mat. Boken tilbyr en praktisk veiledning for hvordan du best behandler ingredienser, samt ideelle steke- og koketider. Dette vil heve matkvaliteten din, samtidig som du får økt mestringsfølelse på kjøkkenet.

Hvordan kan «Grunnboka» forbedre kjøkkenopplevelsen din?

Uansett om du er ny på kjøkkenet eller har erfaring, vil «Grunnboka» inspirere deg til å lage fantastiske retter. Med litt øvelse vil du få mersmak på matlaging, og din evne til å lage hjemmelaget mat vil vokse.

Se beste pris på «Grunnboka» her på Prisradar.no!

Beste mat og drikke -tilbud:

Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Farvel til pulversauser, posesupper, ferdigmat og ultraprosesserte greier!Etterspørselen fra seerne etter Grunnboka har vært enorm. Nå er endelig kokeboka som redder deltakerne i den populære tv-serien Kokkeskolen på TV 2 tilgjengelig for alle!Dette er boka om de enkle, men uunnværlige rettene som løfter måltidene våre. Hjemmelaget kraft. Sauser og supper. Grønnsaker. Deiger og ris- og eggeretter. Klassiske oppskrifter som det er lett å undervurdere betydningen av.Grunnboka er også en veileder til riktig behandling av ingredienser, ideelle steke- og koketider og smarte komboer som hjelper deg å forstå de enkle prinsippene for å lykkes når du lager mat.Grunnboka vil garantert inspirere og gi deg mange fantastiske smaksopplevelser, enten du er ny eller erfaren på kjøkkenet. Med litt øvelse vil rettene både gi deg mestringsfølelse og mersmak.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Eyvind Hellstrøm, Grunnboka - kokkeskolen
7
Heimelaga
Heimelaga
Gode, norske smakar servert av den folkekjære kokken Arne Brimi.  Heimelaga er ei ettertenksam og særeigen kokebok. Arne Brimi fortel om røter, verdiar, arv, sjølvberging, berekraft og stuttreist mat. Og dei over 100 oppskriftene er alle ankra i tradisjonell og moderne norsk kost basert på naturens kjøken, slik han er så kjen......
fra 199,-
Tilgjengelig i 3 butikker

Som nummer 7 i vår ranking over Beste Mat og drikke desember 2025, er Heimelaga av Arne Brimi en uunnværlig kokebok for alle matinteresserte. Denne kokeboken gir leserne mer enn bare oppskrifter; den åpner døren til en verden fylt med norske smaker og tradisjoner.

Hva kan du forvente fra Heimelaga?

Heimelaga byr på over 100 nydelige oppskrifter som spenner over både tradisjonell og moderne norsk kost. Arne Brimi, en av Norges mest folkelige kokker, deler sin kunnskap om bærekraft og selvberging. Hver oppskrift i boka er utformet for å føre deg mot en bedre matlagingsopplevelse, uansett om du er nybegynner eller en erfaren kokk.

Hvilke verdier gjenspeiles i oppskriftene?

I Heimelaga setter Brimi fokus på matglede og kvalitet. Han argumenterer for at måltider bør være et samlingspunkt for folk, ikke bare en kilde til næring. Boka inviterer leserne til å eksperimentere med lokale råvarer og oppfordrer til å dele opplevelser rundt matbordet, noe som gjør hvert måltid til en anledning for fellesskap.

  • For alle: Boka passer for enhver anledning, alt fra hverdagsmiddag til festmåltider.
  • Bærekraftig fokus: Du lærer hvordan du kan tilberede mat med kjærlighet ved hjelp av lokale ingredienser.
  • Kreativitet: Oppdag nye smaker og tilberedningsteknikker som hyller både tradisjon og innovasjon.

Er du klar for å heve matlagingsferdighetene dine? Heimelaga er mer enn en kokebok; den er en invitasjon til å fordype deg i den norske mattradisjonen og skape uforglemmelige minner. Ta første skritt på din kulinariske reise i dag!

Se beste pris på Heimelaga her på Prisradar.no!

Beste mat og drikke -tilbud:

Frakt og levering
Beskrivelse
Gode, norske smakar servert av den folkekjære kokken Arne Brimi.Heimelaga er ei ettertenksam og særeigen kokebok. Arne Brimi fortel om røter, verdiar, arv, sjølvberging, berekraft og stuttreist mat. Og dei over 100 oppskriftene er alle ankra i tradisjonell og moderne norsk kost basert på naturens kjøken, slik han er så kjend for.Arne Brimi skriv i Heimelaga at det aldri før har vore så mange gode kokkar her til lands som no, og at teknikk og lure knep kan lærast på sosiale medier av alle, og med vellykka resultatet. Men to ting vi ikkje får til på desse moderne plattformene er smak og direkte kommunikasjon mellom folk.Kanskje har interessa for mat aldri vore større? Det er berre å sjå kor mange som følger med på dei ulike sosiale medium. Midt i dette står han sjølv også og formidlar sine tankar. I denne boka får vi hans tankar samla om kvar vi står og kvar vi går, og han byr på over 100 deilige oppskrifter på rettar med enkle, reine, gode, smakfulle, stuttreiste og norske råvarer, som alle kan lage på kjøkenet heime.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Gode, norske smakar servert av den folkekjære kokken Arne Brimi. Heimelaga er ei ettertenksam og særeigen kokebok. Arne Brimi fortel om røter, verdiar, arv, sjølvberging, berekraft og stuttreist mat. Og dei over 100 oppskriftene er alle ankra i tradisjonell og moderne norsk kost basert på naturens kjøken, slik han er så kjend for. Arne Brimi skriv i Heimelaga at det aldri før har vore så mange gode kokkar her til lands som no, og at teknikk og lure knep kan lærast på sosiale medier av alle, og med vellykka resultatet. Men to ting vi ikkje får til på desse moderne plattformene er smak og direkte kommunikasjon mellom folk.  Kanskje har interessa for mat aldri vore større? Det er berre å sjå kor mange som følger med på dei ulike sosiale medium. Midt i dette står han sjølv også og formidlar sine tankar. I denne boka får vi hans tankar samla om kvar vi står og kvar vi går, og han byr på over 100 deilige oppskrifter på rettar med enkle, reine, gode, smakfulle, stuttreiste og norske råvarer, som alle kan lage på kjøkenet heime. 
Frakt og levering
Beskrivelse
Gode, norske smakar servert av den folkekjære kokken Arne Brimi. <br><br><em>Heimelaga</em> er ei ettertenksam og særeigen kokebok. Arne Brimi fortel om røter, verdiar, arv, sjølvberging, berekraft og stuttreist mat. Og dei over 100 oppskriftene er alle ankra i tradisjonell og moderne norsk kost basert på naturens kjøken, slik han er så kjend for. <br><br>Arne Brimi skriv i <em>Heimelaga</em> at det aldri før har vore så mange gode kokkar her til lands som no, og at teknikk og lure knep kan lærast på sosiale medier av alle, og med vellykka resultatet. Men to ting vi ikkje får til på desse moderne plattformene er smak og direkte kommunikasjon mellom folk.  <br>Kanskje har interessa for mat aldri vore større? Det er berre å sjå kor mange som følger med på dei ulike sosiale medium. Midt i dette står han sjølv også og formidlar sine tankar. I denne boka får vi hans tankar samla om kvar vi står og kvar vi går, og han byr på over 100 deilige oppskrifter på rettar med enkle, reine, gode, smakfulle, stuttreiste og norske råvarer, som alle kan lage på kjøkenet heime. <br

Hvordan vi valgte beste mat og drikke for desember 2025

Mat og drikke-rangeringen vår oppdateres månedlig med data fra foregående måned, for å gi deg den mest oppdaterte informasjonen om populariteten og kvaliteten på tilgjengelige produkter.

I rangeringen finner du de fem mest beste innenfor kategorien mat og drikke. Hver av dem er grundig beskrevet for å hjelpe deg med å ta velge det beste kjøpet. Vi presenterer også hvordan rangeringen deres har endret seg sammenlignet med forrige måned, slik at du kan følge med på de nyeste markedstrendene.

Vurderingen vår er basert på analyse av brukertrafikk til butikkene, noe som hjelper deg med å forstå den faktiske interessen til kunder for et bestemt produkt. Målet vårt er å gi deg omfattende informasjon som gjør shoppingbeslutningene dine smartere.

Takket være rangeringen vår, vil du spare tid og være sikker på at du velger et produkt som oppfyller forventningene dine. Hold deg oppdatert med de beste alternativene i mat og drikke-kategorien og ta smarte shoppingbeslutninger!

Andre rangeringer du kanskje liker