Aubergine & Tahini Av Vidar Bergum

Aubergine & Tahini Av Vidar Bergum

Herlig hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og noen spennende steder til, det er dette Vidar Bergum inviterer deg på i sin nye kokebok. Her får du noe kjent, noe nytt og noe overraskende, og masse gode smaker og opplevelser ved spisebordet.Aubergine og tahini - hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor er en inspire......
fra 200,-
Tilgjengelig i 3 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Herlig hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og noen spennende steder til, det er dette Vidar Bergum inviterer deg på i sin nye kokebok. Her får du noe kjent, noe nytt og noe overraskende, og masse gode smaker og opplevelser ved spisebordet.<br/><strong>Aubergine og tahini ? hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor</strong> er en inspirerende og uhøytidelig bok om hverdagsmaten slik den lages, og nytes, i disse områdene. Mat som det er raskt å lage, og mat som tar litt lenger tid, men som du likevel har tid til i en travel hverdag med litt fornuftig planlegging. Og, som i <strong>Hummus og granateple</strong>, forteller Vidar litt om matkulturen, menneskene og opphavet til flere av rettene som har blitt laget på de mange kjøkken rundt omkring i århundrer.<br/>I denne boken vil du finne et vell av vegetariske oppskrifter med spennende og gode smaker. For som Vidar sier: Kjøtt er mer som tilbehør her jeg bor, det er sesongens grønnsaker sammen med linser og kikerter som er basisen i hverdagsmaten. Men hjemmelaget mat er også den sosiale maten, mat du inviterer venner og familie til å spise og kanskje også være med å lage. Da skal bordet bugne av velsmakende og duftende retter, med og uten kjøtt. Som en perfekt avslutning, tyrkisk kaffe og noe søtt. Alt dette og mer til, får du oppskrifter på i Vidars neste bok.<br/>Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og ble kåret til beste nisjeblogger i 2016. Juryens begrunnelse for å gi <em>Et kjøkken i Istanbul </em>prisen: «Vidar Bergums blogg tar litt pusten fra deg. Den er eksotisk, visuelt god og litt annerledes. Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper. Han skriver godt om inspirasjon og kommer alltid med gode henvisninger og tips til hvordan man selv kan få til det han lager hjemme. En leken og herlig blogg.»<br/>Og dette følger Vidar opp i denne boken. Med på laget også denne gangen er Bahar Kitapci, Tyrkias ledende matstyliste og -fotograf.<br/><em>«Ikke bare er det tyrkiske kjøkkenet en inspirerende, variert og forholdsvis enkel måte å tilnærme seg det rike tilfanget av retter fra Midtøsten, Vidar er også en formidler som evner å formidle autentisk mat på en måte som gjør at man får lyst til å prøve det hjemme.»</em><br/>? Andreas Viestad, Dagbladet Magasinet
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Herlig hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og noen spennende steder til, det er dette Vidar Bergum inviterer deg på i sin nye kokebok. Her får du noe kjent, noe nytt og noe overraskende, og masse gode smaker og opplevelser ved spisebordet.Aubergine og tahini – hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor er en inspirerende og uhøytidelig bok om hverdagsmaten slik den lages, og nytes, i disse områdene. Mat som det er raskt å lage, og mat som tar litt lenger tid, men som du likevel har tid til i en travel hverdag med litt fornuftig planlegging. Og, som i Hummus og granateple, forteller Vidar litt om matkulturen, menneskene og opphavet til flere av rettene som har blitt laget på de mange kjøkken rundt omkring i århundrer.I denne boken vil du finne et vell av vegetariske oppskrifter med spennende og gode smaker. For som Vidar sier: Kjøtt er mer som tilbehør her jeg bor, det er sesongens grønnsaker sammen med linser og kikerter som er basisen i hverdagsmaten. Men hjemmelaget mat er også den sosiale maten, mat du inviterer venner og familie til å spise og kanskje også være med å lage. Da skal bordet bugne av velsmakende og duftende retter, med og uten kjøtt. Som en perfekt avslutning, tyrkisk kaffe og noe søtt. Alt dette og mer til, får du oppskrifter på i Vidars neste bok.Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og ble kåret til beste nisjeblogger i 2016. Juryens begrunnelse for å gi Et kjøkken i Istanbul prisen: «Vidar Bergums blogg tar litt pusten fra deg. Den er eksotisk, visuelt god og litt annerledes. Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper. Han skriver godt om inspirasjon og kommer alltid med gode henvisninger og tips til hvordan man selv kan få til det han lager hjemme. En leken og herlig blogg.»Og dette følger Vidar opp i denne boken. Med på laget også denne gangen er Bahar Kitapci, Tyrkias ledende matstyliste og -fotograf.«Ikke bare er det tyrkiske kjøkkenet en inspirerende, variert og forholdsvis enkel måte å tilnærme seg det rike tilfanget av retter fra Midtøsten, Vidar er også en formidler som evner å formidle autentisk mat på en måte som gjør at man får lyst til å prøve det hjemme.»– Andreas Viestad, Dagbladet Magasinet

Produktinformasjon

Oppdag herligheten med Aubergine & Tahini Av Vidar Bergum

Aubergine & Tahini Av Vidar Bergum er ikke bare en kokebok; det er en reise gjennom det smakfulle tyrkiske og midtøstlige kjøkken. Denne boken gir deg en unik mulighet til å utfordre smaksløkene dine med vegetariske retter som kombinerer tradisjonelle ingredienser med moderne matlagingsteknikker.

En innholdsrik opplevelse

Vidar Bergum tar deg med på en kulinarisk oppdagelse gjennom:

  • Hjemmelagde retter: Lær å lage mat som er raskt og enkelt, men også de mer tidkrevende rettene som gir deg en mulighet til å samle venner og familie rundt bordet.
  • Matkultur: Les om bakgrunnen til rettene og oppdag hvordan matkulturen i regionen har utviklet seg over tid.
  • Variasjon: Utforsk oppskrifter som variere fra enkle måltider til festmat med deilige grønnsaker, linser og kikerter.

Praktisk informasjon

Med sine 245 sider, er Aubergine & Tahini en innbundet bok som veier 859 g. Utgitt av Cappelen Damm AS i 2020, vil denne boken definitivt bli et verdifullt tilskudd til ditt matbibliotek.

Hvorfor velge denne boken?

Er du lei av de samme gamle oppskriftene? Med Aubergine & Tahini Av Vidar Bergum får du:

  • Tilgang til spennende smakskombinasjoner som garantert vil overraske gjestene dine.
  • Tips og triks fra en erfaren kokk med dybdekunnskap om matlaging fra Midtøsten.
  • Måltider som bringer folk sammen – en perfekt anledning til å skape minner ved spisebordet.

Bestill din kopi av Aubergine & Tahini Av Vidar Bergum i dag, og begynn å utforske den eksotiske og varierte verden av midtøstlig matlagingskunst!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnAubergine & tahini av Vidar Bergum
MerkeCappelen Damm As

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 200,- den billigste prisen for Aubergine & Tahini Av Vidar Bergum blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
199,-
Gjennomsnittspris:
200,-
Høyeste pris:
200,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Ikke tilgjengelig