
Chili Klaus Julekalender Jingle-Balls chili-godteri 2025
Produktinformasjon
Chili Klaus Julekalender Jingle-Balls - Chili-godteri 2025
Gjør jula litt mer spennende med Chili Klaus Julekalender Jingle-Balls! Denne unike julekalenderen fylt med smakfulle chili-kuler er perfekt for deg som ønsker å krydre opp ventetiden frem mot jul. Med en god blanding av melk sjokolade og søt lakris, vil hver bit gi deg både sødme og et lite kick av chili.
Krydre opp smaken!
Julekalenderen inneholder deilige Chili Balls som er laget med:
- 61% melk sjokolade (sukker, søtt melkepulver, kakaomasse, kakaosmør, whey-pulver og naturlig vanilje).
- 32% søt lakris med et hint av chili – laget av ingredienser som hvetemel, invert sukker, glukosesirup, og lakris.
- Chilispesialer fra Habanero og Carolina Reaper som gir et ekstra sting!
For deg som er glad i lakris og sjokolade, er disse godbitene laget for å forene det beste fra begge verdener! Hvert stykke er en liten fest av smaker som får smaksløkene til å danse.
Perfekt for enhver anledning
Ikke bare er Chili Klaus Julekalender Jingle-Balls en morsom og krydret overraskelse hver dag i desember, men den er også en flott gave til venner, familie eller til deg selv. Kan du tenke deg noe bedre enn å sende en hilsen i form av en julekalender som lyser opp dagen med både søtt og sterkt?
Men husk, disse godsakene kan inneholde spor av nøtter og peanøtter, så vær forsiktig hvis du har allergier! Oppdag hvilke smaker du liker best – blir det sjokolade eller lakriskick? Forkynn gjerne den lille eventyrlige smaken av chili i julesesongen!
Topplisten: Chili Klaus Julekalender og adventskalender
Spesifikasjon
| Produktnavn | Chili Klaus Julekalender Jingle-Balls chili-godteri 2025 |
| Merke | Chili Klaus |
Populære produkter
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 399,- den billigste prisen for Chili Klaus Julekalender Jingle-Balls chili-godteri 2025 blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste julekalender og adventskalender for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

















