Dessertsaus Med Lakris Odense Marcipan 1kg

Dessertsaus Med Lakris Odense Marcipan 1kg

Dessertsaus med lakris fra Odense MarcipanDenne deilige dessertsausen med lakris fra Odense Marcipan er det perfekte tilbehøret til dine desserter. Den kommer i en praktisk 1 kg flaske som er klar til bruk. Sausen kan brukes til en rekke desserter, inkludert isdesserter, som topping på kaker, pannekaker, vafler og til og med......
fra 319,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Gratis frakt
Betalingsalternativer
Frakt og levering

Produktinformasjon

Dessertsaus med lakris fra Odense MarcipanDenne deilige dessertsausen med lakris fra Odense Marcipan er det perfekte tilbehøret til dine desserter. Den kommer i en praktisk 1 kg flaske som er klar til bruk. Sausen kan brukes til en rekke desserter, inkludert isdesserter, som topping på kaker, pannekaker, vafler og til og med til å lage en deilig shake.Lakrissausen er fylt med smak og har en behagelig konsistens. Den er laget av ingredienser av høy kvalitet, inkludert invert sukkersirup, lakrispulver, ammoniumklorid og fargestoffet E153. Sausen inneholder kun 0,1 g fett per 100 g og ingen mettede fettsyrer, noe som gjør den til et sunt valg for dine desserter.Denne dessertsausen med lakris fra Odense Marcipan har en holdbarhet på 270 dager når den er uåpnet. Hvis den er uåpnet minst til grossist, har den en holdbarhet på 202 dager. Så du kan nyte den deilige lakrissmaken lenge.Næringsinnhold per 100gEnergi1273kj/304 kcalFett0,1 g- Hvorav mettede fettsyrer0 gKarbohydrater74 g- Hvorav sukkerarter71 gProtein0,4 gSalt0 gIngredienserIngredienser: Invert sukkersirup, lakrisekstrakt (4%), ammoniumklorid, farge (E153)AllergenerSelleriIkke tilsattKrepsdyrIkke tilsatt

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnDessertsaus Med Lakris Odense Marcipan 1kg
MerkeOdense Marcipan

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 319,- den billigste prisen for Dessertsaus Med Lakris Odense Marcipan 1kg blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste matvarer for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.