Fermenter Av Aaron Adams, Liz Crain

Fermenter Av Aaron Adams, Liz Crain

Heads (of cabbage) are gonna roll! Learn how to make funky, flavorful ferments + fantastic hippie food that incorporate them. Fermenter is perfect for those looking to add some serious culinary wizardry and revolutionary DIY spirit to their vegan kitchen.Like ......
fra 349,13
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<b>Heads (of cabbage) are gonna roll! Learn how to make funky, flavorful ferments + fantastic hippie food that incorporate them. <i>Fermenter</i> is perfect for those looking to add some serious culinary wizardry and revolutionary DIY spirit to their vegan kitchen.</b><br><br>Like <i>The Noma Guide to Fermentation</i> but with a punk, DIY aesthetic and a it''s-OK-to-fail ethos, <i>Fermenter</i> provides the sought-after secrets and words of wisdom from top fermentation educators, Aaron Adams and Liz Crain.<br><br>Based in Portland, Oregon (vegan capital of America), the Fermenter restaurant specializes in culinary fermentation to achieve their unique funky flavors. Learn how to handcraft local bean-and-grain tempehs, fresh and aged vegan cheeses, fizzy probiotic drinks, and koji ferments and revolutionize the flavor profiles in your home kitchen! They empower you to follow them down this highly addictive (and inexpensive) path, resulting in totally DIY food, free from mass-produced or
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Heads (of cabbage) are gonna roll! Learn how to make funky, flavorful ferments + tasty food that incorporates them. Fermenter is perfect for those looking to add some serious culinary wizardry and revolutionary DIY spirit to their vegan kitchen. Like The Noma Guide to Fermentation but with a punk, DIY aesthetic and a it's-OK-to-fail ethos, Fermenter provides the sought-after secrets and words of wisdom from top fermentation educators, Aaron Adams and Liz Crain.Based in Portland, Oregon (vegan capital of America), the Fermenter restaurant specializes in culinary fermentation to achieve their unique funky flavors. Learn how to handcraft local bean-and-grain tempehs, fresh and aged vegan cheeses, fizzy probiotic drinks, and koji ferments and revolutionize the flavor profiles in your home kitchen! They empower you to follow them down this highly addictive (and inexpensive) path, resulting in totally DIY food, free from mass-produced or corporate anything. Whether you're a pickle wizard already or a just want to level up your home-cook vegan cred, there are more than 60 tantalizing recipes, includinNorth Coast Kraut (made with seaweed!) is a great beginner's lacto-ferment, full of probiotic goodnessChickpea Miso: a more complex, longer-lead ferment & pantry stapleKoji Beet Reuben: put those koji skills to work with this umami bombCheesy Jojo Supreme with Tempeh Bacon: the perfect stoner food, like if stuffed potato skins were a nacho dishBeware: Vegetables will be slaughtered.

Produktinformasjon

Oppdag Fermenter Av Aaron Adams, Liz Crain

Er du klar for å tilføye litt magi til ditt veganske kjøkken? Fermenter Av Aaron Adams, Liz Crain er den perfekte guiden for alle som ønsker å dykke inn i den spennende verden av fermentering! Denne boken er ikke bare en oppskriftsbok; den er en invitasjon til å bli en kulinarisk mester i DIY-fermentering.

Hva du finner i Fermenter

  • Over 60 unike oppskrifter: Fra North Coast Kraut med sjøgress til Chickpea Miso—det finnes noe for enhver smak.
  • Funky og smakfulle fermenter: Lær hvordan du lager alt fra sprudlende probiotiske drikker til deilige veganske oster.
  • En punk, DIY tilnærming: Bli inspirert av den revolusjonerende ånden fra Fermenter-restauranten i Portland, Oregons veganhovedstad.

For alle, enten du er nybegynner eller ekspert

Enten du er en erfaren fermenteringsentusiast eller du nettopp har startet, gir Fermenter Av Aaron Adams, Liz Crain deg de verktøyene du trenger for å lykkes. Boken er designet for å oppfordre til eksperimentering og kreativitet, slik at du kan finne dine egne smakskombinasjoner og skape fantastiske retter.

Unike funksjoner ved produktet

  • Størrelse: Lett tilgjengelig og kompakt design, perfekt for ethvert kjøkken.
  • Materiale: Trykt på høykvalitets papir for en langvarig opplevelse.
  • Fargetema: Sprek og livlig, som speiler innholdet i boken.

Gjør deg klar til å rocke dine fermenterte retter med et DIY-trykk som bare Fermenter Av Aaron Adams, Liz Crain kan gi! Grip boken og preparer deg på en smakfull reise som vil forvandle måten du tenker på matlaging.

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 349,13 den billigste prisen for Fermenter Av Aaron Adams, Liz Crain blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
227,-
Gjennomsnittspris:
345,-
Høyeste pris:
349,13
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig