Food Of The Cods Av Daniel Gray

Food Of The Cods Av Daniel Gray

The story of Britain's fish and chips obsession. 'Gray is a master of observing and amplifying the things we love.' The Times...
fra 174,13
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
The story of Britain's fish and chips obsession. 'Gray is a master of observing and amplifying the things we love.' The Times
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
The story of Britain's fish and chips obsession. 'Gray is a master of observing and amplifying the things we love.' The Times A richly entertaining celebration of Britain's national dish and its delightful neon houses. The perfume of every town and city in Britain is tangy with vinegar and thick with grease.It is almost impossible not to follow this vapour trail, a mesmeric blend that transports us to a joyous elsewhere, in a nostalgic rush of mums and dads across the land declaring 'Chippy tea!' In this lively and relatable book, acclaimed author Daniel Gray ponders the magic of chippies and rejoices in the delight they have sprinkled among us over the last 150 years. He also investigates the social - and sociable - history of fish and chips, revealing the shared truths that bind us to this edible institution and its charismatic outlets. By travelling to the most celebrated chippies across Britain and Ireland, he will show how many of the themes that shape our country are drizzled in vinegar.Chippies have emancipated working class women, brought equality for immigrants, stemmed revolution, helped us win wars and amplified regional and class differences. All while fuelling generations of workers. Gray's journey - from Dundee to Dublin via South Shields, Oldham, Bradford, Bethnal Green, Hemel Hempstead and elsewhere - gets under the skin of today's fish and chip nation to answer some of the pressing questions...Why don't chippies not offer scraps north of the border between England and Scotland? What does the schism between frying in dripping or oil say about differences between northerners and southerners? Do fish and chips taste better when eaten in the open air? Is gravy on fish ever acceptable? What place curry sauce? A mouth-watering book that is as much about who we are as it is the food we eat.

Produktinformasjon

Oppdag storheten i 'Food Of The Cods Av Daniel Gray'

Er du klar for å dykke inn i en fascinerende reise gjennom Storbritannias kjærlighet til fiske og pommes frites? Food Of The Cods Av Daniel Gray er ikke bare en bok – det er en hjertevarmende hyllest til vår nasjonale rett og de ikoniske chippiene som har vært en del av kulturen i over 150 år. Fra grytene i Dundee til de myke gater i Dublin, tar Gray oss med på en smakfull oppdagelse av mat og minner.

Hva kan du forvente av boken?

  • Berikende historier: Gray fremhever de sosiale og kulturelle aspektene ved fisk og chips, fra arbeiderklassens frigjøring til immigrasjonens bidrag.
  • Nostalgiske minner: Bli med på reisen som tar deg tilbake til barndommens chippy-teater, hvor lukten av eddik og varme poteter fyller luften.
  • Fascinerende fakta: Hvorfor serveres ikke “scraps” nord for grensen mellom England og Skottland? I dette kapittelet av Food Of The Cods, gir Gray svarene!

En smaksopplevelse for sjelen

Boken blinkende med fargerike illustrasjoner og vitalitet beskriver hvordan chippiene har vært et felleskap, og hvordan de definerer vår identitet som nasjon. Gray inviterer oss til å undre på hvorfor fiske og chips smaker best ute i frisk luft, og diskutere om det virkelig er akseptabelt å ha saus på fisken. Kan vi virkelig få i oss regionalt preg gjennom en enkel middag?

En bok for alle

Food Of The Cods Av Daniel Gray er perfekt for enhver matelsker, historieentusiast, eller de som rett og slett ønsker å forstå mer om Storbritannias gastronomiske kultur. Uansett om du er en ivrig foodie eller bare liker å slappe av med en god bok, vil denne fargerike reisen gjennom chippienes rike gi deg masse å tenke på!

Er du klar for å ta steget inn i en verden av deilige minner og kulturhistorie? Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve Food Of The Cods – din reise begynner her!

Spesifikasjon

Generelt
Sett
Nei
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 174,13 den billigste prisen for Food Of The Cods Av Daniel Gray blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste reise for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
119,-
Gjennomsnittspris:
172,-
Høyeste pris:
174,13
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig