Fyr Opp! Av Atle Pettersen, Kristoffer Tømmerbakke

Fyr Opp! Av Atle Pettersen, Kristoffer Tømmerbakke

«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de i......
fra 349,-
Tilgjengelig i 3 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. <br/><br/>Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!

Produktinformasjon

Oppdag Grillkunsten med Fyr Opp! av Atle Pettersen og Kristoffer Tømmerbakke

Er du klar for å ta grillferdighetene dine til et nytt nivå? Med Fyr Opp! får du en uvurderlig guide til å mestre kunsten å grille. Forbered deg på å imponere venner og familie med mesterlig grillmat, og lær deg de grunnleggende prinsippene som vil forvandle deg til en grillkedlekspert.

Grunnleggende Prinsipper for Perfekt Grillmat

I denne fargerike og inspirerende boken viser Atle og Kristoffer hvordan du, steg for steg, kan lage deilig grillmat. Noen av de mest spennende oppskriftene inkluderer:

  • Spareribs på tre forskjellige måter
  • Koreansk ribbe med smakfull marinade
  • Smash-burger med sprø kant
  • Biff-sandwich med krydret peppersaus og syltet løk

Enten du er nybegynner eller en erfaren grillmester, vil du finne et stort variert utvalg av retter som både er enkle og imponerende. Boken tar deg med på en reise gjennom måltidene som gjør grilling til en fest!

En Passionert Grillopplevelse

Fyr Opp! er ikke bare en oppskriftsbok; det er en feiring av det å være sammen rundt grillen. Med inspirasjon fra amerikansk BBQ-tradisjon gir Atle og Kristoffer deg innblikk i hvordan man kan eksperimentere med nye teknikker og smaker, mens de deler sine personlige erfaringer fra TikTok-kontoen «ViGriller!». Det er som å ha to gode venner med deg på kjøkkenet!

Grillglede for Alle

Skal du arrangere fest eller bare ha en koselig kveld med familien? Fyr Opp! hjelper deg med å skape fantastiske måltider som passer for alle anledninger. Med en pop av smak og en smakfull presentasjon vil du aldri gå tom for ideer for hva du kan lage på grillen igjen.

Bli den grillmesteren du alltid har drømt om å være. Ta steget, åpne opp boken, og kom i gang med å lage grillmat som vil begeistre og overraske!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnFyr opp! av Atle Pettersen, Erik Tømmerbakke
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 349,- den billigste prisen for Fyr Opp! Av Atle Pettersen, Kristoffer Tømmerbakke blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste bøker om sport for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
349,-
Gjennomsnittspris:
349,-
Høyeste pris:
349,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig