Karlas Kjøkken

Karlas Kjøkken

Hvem har vel ikke drømt om å få hverdagsmiddagen lagd av en ordentlig kokk? Restauranten Smalhans i Oslo har de siste årene gjort stor suksess med et enkelt helt konsept: Hver dag rydder topprestauranten bordene og serverer god og rimelig husmannskost til middag for byboere og småbarnsfamilier. Kokken bak ideen var Karla Sive......
fra 270,-
Tilgjengelig i 3 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Hvem har vel ikke drømt om å få hverdagsmiddagen lagd av en ordentlig kokk? Restauranten Smalhans i Oslo har de siste årene gjort stor suksess med et enkelt helt konsept: Hver dag rydder topprestauranten bordene og serverer god og rimelig husmannskost til middag for byboere og småbarnsfamilier. Kokken bak ideen var Karla Siverts, kjøkkensjef på Smalhans fra restauranten åpnet i 2012 til hun døde av kreft 29 år gammel i 2016. Gjennom de fire årene på Smalhans komponerte Karla over tusen hverdagsmiddager til sultne og glade gjester. I denne boka har vi samlet de hundre aller beste av dem. Resultatet er en fest av en kokebok. <br/> <br/>Karlas kjøkken er et unikt kokebokprosjekt. I boka har elleve norske toppkokker - alle nære venner og kolleger av Karla - gått sammen for å velge ut og lage de aller beste av Karlas legendariske husmannsretter fra Smalhans. Alle royalties går til Kokkekarlas legat, som ble opprettet etter Karlas død, og blant annet gir stipender til unge, kvinnelige kokker. Blant bidragsyterne til dugnaden er veteraner som Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal og Stian Floer <br/>- samt nye kokkestjerneskudd som Tine Dingsøy Vik (Restaurant 1877, Bergen), Rune Hinnaland (Happolati) og Atli Mar Yngvason (Pjoltergeist). <br/> <br/>Som bonus får vi Karlas berømte sauseskole, som lærer oss å lage saus både til hverdags og fest, samt tips og oppskrifter som gjør det lettere å bruke rester og råvarer optimalt. Karlas kjøkken en helt spesiell samling hverdagsmat for matglade mennesker i alle aldre - en bok som er lagd for å stå framme og brukes på kjøkkenet, ofte.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Hvem har vel ikke drømt om å få hverdagsmiddagen lagd av en ordentlig kokk? Restauranten Smalhans i Oslo har de siste årene gjort stor suksess med et enkelt helt konsept: Hver dag rydder topprestauranten bordene og serverer god og rimelig husmannskost til middag for byboere og småbarnsfamilier. Kokken bak ideen var Karla Siverts, kjøkkensjef på Smalhans fra restauranten åpnet i 2012 til hun døde av kreft 29 år gammel i 2016. Gjennom de fire årene på Smalhans komponerte Karla over tusen hverdagsmiddager til sultne og glade gjester. I denne boka har vi samlet de hundre aller beste av dem. Resultatet er en fest av en kokebok. Karlas kjøkken er et unikt kokebokprosjekt. I boka har elleve norske toppkokker - alle nære venner og kolleger av Karla - gått sammen for å velge ut og lage de aller beste av Karlas legendariske husmannsretter fra Smalhans. Alle royalties går til Kokkekarlas legat, som ble opprettet etter Karlas død, og blant annet gir stipender til unge, kvinnelige kokker. Blant bidragsyterne til dugnaden er veteraner som Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal og Stian Floer - samt nye kokkestjerneskudd som Tine Dingsøy Vik (Restaurant 1877, Bergen), Rune Hinnaland (Happolati) og Atli Mar Yngvason (Pjoltergeist). Som bonus får vi Karlas berømte sauseskole, som lærer oss å lage saus både til hverdags og fest, samt tips og oppskrifter som gjør det lettere å bruke rester og råvarer optimalt. Karlas kjøkken en helt spesiell samling hverdagsmat for matglade mennesker i alle aldre - en bok som er lagd for å stå framme og brukes på kjøkkenet, ofte.

Produktinformasjon

Oppdag Karlas Kjøkken: En Fest av Hverdagsmiddager

Karlas Kjøkken er ikke bare en kokebok; det er en kjærlighetserklæring til hverdagsmat laget med lidenskap og omtanke. Utgitt av Forlaget Press, samler denne boken de hundre beste oppskriftene fra den legendariske restauranten Smalhans i Oslo, hvor Karla Siverts satt i førersetet.

En Unik Kokkebok med En Spesiell Historie

Hvem har vel ikke ønsket å sette tennene i en smakfull middag laget av en ekte kokk? Fra Karlas Kjøkken får du muligheten til å oppleve hjemmelagde retter som er både velsmakende og rimelige. Dette er ikke bare oppskrifter; det er minner skapt av Karla Siverts, som gjennom sin tid på Smalhans serverte over tusen måltider til sultne gjester.

Bollefullt av Smakfulle Retter

  • Antall oppskrifter: 100 nøye utvalgte middager
  • Forfattere: Elleve anerkjente norske toppkokker
  • Format: Innbundet, 253 sider
  • Utgivelsesår: 2017
  • ISBN: 9788232801558
  • Veil. pris: 449 kr

Karlas Berømte Sauseskole

Som en ekstra bonus får du dyrebare tips fra Karlas egen sauseskole. Her lærer du å lage den perfekte sausen, enten til hverdags eller fest. Oppdag kreative måter å bruke rester og råvarer på, som gjør matlagningen enklere og mer bærekraftig.

En Bok for Alle Matglade

Karlas Kjøkken er en bok for alle, uavhengig av alder. Den passer perfekt for deg som elsker å eksperimentere på kjøkkenet eller som ønsker å lage gode, trygge måltider til familien din. Gjør deg klar til å bli inspirert av hjertevarme oppskrifter, som vil lyse opp middagen og gi glede til alle rundt bordet!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 270,- den billigste prisen for Karlas Kjøkken blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
270,-
Gjennomsnittspris:
270,-
Høyeste pris:
270,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Ikke tilgjengelig