Er du klar for å ta matlagingen din til et helt nytt nivå? Med Kjemi På Kjøkkenet får du ikke bare oppskrifter, men også en dypere forståelse av de vitenskapelige prosessene som skjer når du lager mat. Forfatterne Anu Hopia og Erik Fooladi tar deg med på en spennende reise gjennom kjemi, biologi og fysikk – alt fra hvordan du koker et perfekt egg til hemmeligheten bak en luftig gjærdeig.
Tittel: Kjemi På Kjøkkenet
Forfattere: Anu Hopia, Erik Fooladi
Forlag: Humanist Forlag AS
Utgave: 2. utg.
Sidetall: 207
Språk: Norsk (Bokmål)
ISBN: 9788282821995
Kategori: Næringsmiddelkjemi, Mat og drikke
Kjemi På Kjøkkenet er ikke bare en bok; det er en invitasjon til å bli en mesterkokk i ditt eget hjem. Med praktiske tips og vitenskapelige forklaringer vil du snart kunne imponere venner og familie med dine kulinariske ferdigheter. Så hvorfor vente? Ta steget inn i vitenskapens verden på kjøkkenet ditt!
Klar for å utforske? Bestill din kopi av Kjemi På Kjøkkenet Av Anu Hopia, Erik Fooladi i dag, og la matlagingen bli en spennende oppdagelsesreise!
Beskrivelse genereres automatisk basert på data vi har fra våre partnere.
Produktnavn | Kjemi på kjøkkenet av Anu Hopia, Erik Fooladi |
Merke | Humanist Forlag As |
Akkurat nå er 227,- den billigste prisen for Kjemi på kjøkkenet av Anu Hopia, Erik Fooladi blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.