Kjemi på kjøkkenet av Anu Hopia, Erik Fooladi

Kjemi På Kjøkkenet Av Anu Hopia, Erik Fooladi

Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på k...... Les mer...
fra 227,-
Tilgjengelig i 1 butikker

Produktinformasjon

Oppdag Kjemi På Kjøkkenet Av Anu Hopia, Erik Fooladi

Er du klar for å ta matlagingen din til et helt nytt nivå? Med Kjemi På Kjøkkenet får du ikke bare oppskrifter, men også en dypere forståelse av de vitenskapelige prosessene som skjer når du lager mat. Forfatterne Anu Hopia og Erik Fooladi tar deg med på en spennende reise gjennom kjemi, biologi og fysikk – alt fra hvordan du koker et perfekt egg til hemmeligheten bak en luftig gjærdeig.

Hvorfor Velge Kjemi På Kjøkkenet?

  • Engasjerende innhold: Boken er fylt med spørsmål som "Må biffen romtemperes før den stekes?" og "Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen?" Dette vekker nysgjerrighet og gir deg lyst til å eksperimentere.
  • Praktisk kunnskap: Du lærer ikke bare om kjemiske prosesser, men også håndverksteknikker som gjør matlagingen enklere og mer morsom.
  • Balanse mellom teori og praksis: Forfatterne kombinerer vitenskap med smakfull matlaging, noe som gir deg både kunnskap og deilige resultater.

Detaljer om Boken

Tittel: Kjemi På Kjøkkenet
Forfattere: Anu Hopia, Erik Fooladi
Forlag: Humanist Forlag AS
Utgave: 2. utg.
Sidetall: 207
Språk: Norsk (Bokmål)
ISBN: 9788282821995
Kategori: Næringsmiddelkjemi, Mat og drikke

Bli en Mesterkokk!

Kjemi På Kjøkkenet er ikke bare en bok; det er en invitasjon til å bli en mesterkokk i ditt eget hjem. Med praktiske tips og vitenskapelige forklaringer vil du snart kunne imponere venner og familie med dine kulinariske ferdigheter. Så hvorfor vente? Ta steget inn i vitenskapens verden på kjøkkenet ditt!

Klar for å utforske? Bestill din kopi av Kjemi På Kjøkkenet Av Anu Hopia, Erik Fooladi i dag, og la matlagingen bli en spennende oppdagelsesreise!

Beskrivelse genereres automatisk basert på data vi har fra våre partnere.

Spesifikasjon

Produkt
Produktnavn Kjemi på kjøkkenet av Anu Hopia, Erik Fooladi
Merke Humanist Forlag As

Populære produkter

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 227,- den billigste prisen for Kjemi på kjøkkenet av Anu Hopia, Erik Fooladi blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.