Kokk- Og Servitørfag Av Trond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen

Kokk- Og Servitørfag Av Trond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen

Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse.......
fra 789,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering

Produktinformasjon

Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler.<br/><br/>For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også:<br/><br/>Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2<br/><br/>Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv<br/><br/>Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnKokk- og servitørfag av Trond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 789,- den billigste prisen for Kokk- Og Servitørfag Av Trond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste norskbøker for innvandrere for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.