Le Manoir aux Quat'Saisons av Raymond Blanc

Le Manoir aux Quat'Saisons av Raymond Blanc

A personal tour of Raymond Blanc''s legendary restaurant-hotel through the four seasons, with 120 recipes from his celebrated kitchens.Set in the rolling Oxfordshire hills, Le Manoir aux Quat¿Saisons is a bastion of haute cuisine and a beacon of l¿art de vivre......
fra 594,13
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<b>A personal tour of Raymond Blanc''s legendary restaurant-hotel through the four seasons, with 120 recipes from his celebrated kitchens.</b>Set in the rolling Oxfordshire hills, Le Manoir aux Quat¿Saisons is a bastion of <i>haute cuisine</i> and a beacon of <i>l¿art de vivre</i>. It is also the only country house hotel in Britain to have held two Michelin stars for more than three decades, presided over by the great chef Raymond Blanc.This book is Raymond''s personal tour of Le Manoir through the four seasons; the ultimate host, he lovingly reveals the stories behind rooms that are luxuriously appointed and gardens that are ravishingly beautiful. But it is food that is at the heart of Le Manoir, and here you will find the recipes for one hundred and twenty of its most celebrated dishes, which range from those that can be recreated at home - such as <i>Soupe au pistou</i> and <i>Souffl¿e rhubarbe - </i>to the sensational creations - including <i>Th¿ sur la tomate</i> and <i>Cassolette
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
A personal tour of Raymond Blanc's legendary restaurant-hotel through the four seasons, with 120 recipes from his celebrated kitchens. Set in the rolling Oxfordshire hills, Le Manoir aux Quat'saisons is a bastion of haute cuisine and a beacon of l'art de vivre. It is also the only country house hotel in Britain to have held two Michelin stars for more than three decades, presided over by the great chef Raymond Blanc.This book is Raymond's personal tour of Le Manoir through the four seasons; the ultimate host, he lovingly reveals the stories behind rooms that are luxuriously appointed and gardens that are ravishingly beautiful. But it is food that is at the heart of Le Manoir, and here you will find the recipes for one hundred and twenty of its most celebrated dishes, which range from those that can be recreated at home - such as Soupe au pistou and Souffle de rhubarbe - to the sensational creations - including Theme sur la tomate and Cassolette d'abricot - which have earned the restaurant its status as one of the world's legendary gastronomic destinations. With spectacular photography of the luxurious rooms and the ravishing gardens, as well as beautiful and witty illustrations, the fairy tale of Le Manoir aux Quat'saisons has been brought charmingly to life.

Produktinformasjon

Oppdag magien med Le Manoir aux Quat'Saisons av Raymond Blanc

Drøm deg bort til hjertet av Oxfordshire, hvor Le Manoir aux Quat'Saisons, ledet av den legendariske kokken Raymond Blanc, gir deg en unik opplevelse gjennom de fire årstidene. Dette mesterverket av en kokebok inneholder hele 120 eksklusive oppskrifter fra de berømte kjøkkenene til restauranten, kjent for sin haute cuisine og fantastisk atmosfære.

En personlig reise gjennom de fire årstidene

Med "Le Manoir aux Quat'Saisons av Raymond Blanc" ønsker du deg inn i en verden av smakenes eventyr. Bokas organisering etter årstider gir en vakker måte å oppleve matlaging på, der hver oppskrift speiler sesongens unike råvarer. Fra de lysende fargene om våren til de rike smakene om høsten – hver oppskrift er laget med kjærlighet og omtanke.

Unike opplevelser venter

  • 120 Oppskrifter: En perfekt blanding av klassiske og innovative retter, fra Soupe au pistou til Cassolette d'abricot.
  • Luksuriøs Design: Midt i boken finner du spektakulær fotografi av de overdådige rommene og de fargesprakende hagene.
  • Inspirerende Fortellinger: Raymond Blanc deler sine personlige anekdoter og historiene bak hvert rom og hage i dette storslåtte herregården.

Ikke bare er dette en kokebok; det er en opplevelse.

Bli en del av historien

Med Le Manoir aux Quat'Saisons av Raymond Blanc får du ikke bare muligheten til å gjenskape noen av verdens mest berømte retter hjemme, men også å ta del i en fascinert beretning om mat, gjestfrihet og den fine kunsten å leve. Dette er en bok du vil vende tilbake til, sesong etter sesong – for maten, for fortellingene, og for skjønnheten.

Så, er du klar for å ta steget inn i Raymond Blanсs kulinariske rike? Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner, tilbyr denne boken noe for enhver. Gjør deg klar for å imponere venner og familie med dine nye ferdigheter!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnLe Manoir aux Quat'Saisons av Raymond Blanc
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 594,13 den billigste prisen for Le Manoir aux Quat'Saisons av Raymond Blanc blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
407,-
Gjennomsnittspris:
589,-
Høyeste pris:
618,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig