Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments Av Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey
-2%

Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments Av Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey

Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey, Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments - A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans...
fra 331,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Forhåndsbestill
59,- kr
Frakt og levering

Produktinformasjon

Oppdag smaken av fermentering med Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Er du klar for å ta smaksløkene dine til nye høyder? Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments av Christopher Shockey og Kirsten K. Shockey er din ultimate guide til å mestre kunsten med fermentering hjemme. Denne boken er en 2020 IACP Cookbook Award Finalist og en 2019 Foreword INDIES Winner, noe som beviser at kvalitetsinnhold står i sentrum av denne fantastiske utgivelsen.

Om produktet

  • Forfattere: Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey
  • Type: Kokebok om fermentering
  • Antall oppskrifter: Over 50 inkludert

Denne omfattende håndboken åpner døren til en ny verden av probiotiske supermatvarer gjennom enkle, trinn-for-trinn-teknikker for fermentering av bønner og korn som du kan gjøre hjemme. Shockey-paret tar deg med på en reise som går langt utover tradisjonelle asiatiske fermenter ved å inkludere en rekke ingredienser som:

  • Soyabønner
  • Chickpeas
  • Linser
  • Korn som bygg, sorghum, hirse, quinoa og havre

Unike fermenteringsopplevelser

Visste du at du kan lage tempeh med varme nøtter og kakao-nibs, eller nyte en moderne vri med miso laget av arvegods bærsorter som arvealsk cranberry bean? I Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments vil du lære å lage dine egne smakfulle fermenter som:

  • Sea Island Red Pea Miso
  • Hirsekjeks med koji
  • Natto Polenta
  • Thai Marinerte Tempeh

Et must for hjemmefermenter

{{Hvor lenge har du tenkt på å begynne med fermentering?}} Med denne boken vil du raskt bli en mesterkokk på fermenterte retter som ikke bare smaker fantastisk, men også beriker kostholdet ditt med sunne probiotika. Enten du er nybegynner eller en erfaren fermenteringsentusiast, gir Shockeys deg de verktøyene og kunnskapen du trenger for å utforske denne spennende matkulturen.

Klar til å ta steget? Skaff deg Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments i dag, og la ditt gastronomiske eventyr begynne!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
SjangerMat og drikke
TypPapirbøker
FormatPaperback

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 331,63 den billigste prisen for Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments Av Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.