The Book Of Jewish Food Av Claudia Roden

The Book Of Jewish Food Av Claudia Roden

THE 25TH ANNIVERSARY EDITION OF THE CLASSIC JEWISH COOKBOOK WITH NEW RECIPES AND MATERIALIn this internationally acclaimed book, Claudia Roden interweaves more than 800 recipes with the stories and histories that have shaped Jewish cooking over the centuries. The recipes are treasures garnered from almost sixteen years of Rod......
fra 366,63
Tilgjengelig i 1 butikker
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
THE 25TH ANNIVERSARY EDITION OF THE CLASSIC JEWISH COOKBOOK WITH NEW RECIPES AND MATERIALIn this internationally acclaimed book, Claudia Roden interweaves more than 800 recipes with the stories and histories that have shaped Jewish cooking over the centuries. The recipes are treasures garnered from almost sixteen years of Roden's research around the world, enjoying the immense diversity of traditional Jewish food. Roden shares the most essential dishes from her native Egypt and beyond, taking us on a journey through the Jewish Diaspora: from the Ashkenazi world there is hallah bread, wine-poached salmon and luscious plum tarts, and the Sephardi chapter boasts an array of tabbouleh, falafel and the inimitable orange Passover cake.The result is a cookbook unlike any other: a learned, loving and delicious tribute to the variety and vitality of Jewish culture the world over. With new material for this special twenty-fifth anniversary edition, this is the definitive book of Jewish cuisine; a celebration of the food, and the people, that have shaped our culinary world as we know it.

Produktinformasjon

Oppdag Det Rikholdige Universet i The Book Of Jewish Food Av Claudia Roden

Velkommen til en kulinarisk reise gjennom sekler av jødisk matlaging! Denne boka, som nå finnes i sin 25-årsjubileumsutgave, er ikke bare en kokebok – den er en skattkiste av oppskrifter og historier som har formet jødisk mattradisjon verden over. Med mer enn 800 oppskrifter fra forskjellige deler av verden, vil du oppdage alt fra klassiske hallah-brød til uimotståelige plomme-terter.

Rikdommen i Jødisk Kjøkken

  • Over 800 unike oppskrifter: Fra Sephardi til Ashkenazi – hver oppskrift forteller en historie.
  • Nye tilskudd: Denne utgaven introduserer nye oppskrifter og materialer, perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker.
  • Kulturell mangfold: Få et innblikk i den fantastiske variasjonen av tradisjonell jødisk mat, inkludert falafel og tabbouleh.

The Book Of Jewish Food Av Claudia Roden er en feiring av mat og kultur – en invitasjon til å oppleve smakene som har formet jødisk historie. Enten du er ute etter en ny oppskrift til middagsselskapet eller bare ønsker å utforske nye kjøkkentradisjoner, vil denne boka inspirere deg til å lage måltider som både er tradisjonelle og moderne.

Hvorfor Du Bør Eie The Book Of Jewish Food

Med sine rike historier og detaljerte oppskrifter er dette ikke bare en bok for kjøkkenet, men et verk som vil berike ditt forhold til matlaging. Boka er perfekt for alle som ønsker å:

  • Utforske jødiske matkulturer og tradisjoner
  • Lære om de kulturelle røttene til ulike retter
  • Skape minnerike måltider som kombinerer historie med smak

Ta steget inn i en verden av smaker og historier med The Book Of Jewish Food Av Claudia Roden. Du vil ikke bare lage mat; du vil fortelle historier gjennom hvert måltid!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnRoden Claudia The Book of Jewish Food
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 366,63 den billigste prisen for The Book Of Jewish Food Av Claudia Roden blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste samfunnsvitenskap for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
335,2
Gjennomsnittspris:
366,-
Høyeste pris:
402,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig