Gårdsmat Fra Hjertet Av Norge Av Charlotte H. Sveinsen, Andreas Viestad

Gårdsmat Fra Hjertet Av Norge Av Charlotte H. Sveinsen, Andreas Viestad

I Gårdsmat fra hjertet av Norge ønsker Charlotte Holberg Sveinsen og Andreas Viestad å slå et slag for de gode, norske mattradisjonene, synliggjøre tapte matskatter, men også lage nye retter med ingredienser som har kort vei fra jord til bord. Liker du norsk, kortreist mat og ujålete oppskrifter, da vil du like denne boka.Bok......
fra 392,88
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
I <strong>Gårdsmat fra hjertet av Norge</strong> ønsker <strong>Charlotte Holberg Sveinsen</strong> og <strong>Andreas Viestad</strong> å slå et slag for de gode, norske mattradisjonene, synliggjøre tapte matskatter, men også lage nye retter med ingredienser som har kort vei fra jord til bord. Liker du norsk, kortreist mat og ujålete oppskrifter, da vil du like denne boka. <br><br>Boka er delt inn i tradisjonelle kapitler som forretter, kjøtt, fisk, dessert osv., men har noen originale grep som at for eksempel et helt kapittel inneholder retter som tar utgangspunkt i korn. I kjøttkapitlet ønsker forfatterne å vise spennet mellom husmannskost og mat fra storgårdene og betydningen av å bruke alle deler av dyret når du skal lage bærekraftig og kortreist mat. De fremhever at innlandsfisken er en glemt skatt, og at de beste helgemiddagene blant annet kan lages av vilt. <br><br><strong>Charlotte H. Sveinsen</strong> og <strong>Andreas Viestad</strong> er inspirert av Hanna Winsnes og Henriette Schønberg Erken. De to matpionerene var i sin tid opptatt av å introdusere nye råvarer og retter og presenterte noe tradisjonelt, noe nytt og noe verdt å kjempe for i sine kokebøker. Det er det samme Charlotte og Andreas gjør her. Det blir moderne tradisjonsmat. Og den kommer fra Ringsaker-området, hjertet av Norge. <br><br>Dette er en bok som varmer og inspirerer. Herlige oppskrifter og utrolig vakre bilder fra et svært folkekjært landskap.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
I Gårdsmat fra hjertet av Norge ønsker Charlotte Holberg Sveinsen og Andreas Viestad å slå et slag for de gode, norske mattradisjonene, synliggjøre tapte matskatter, men også lage nye retter med ingredienser som har kort vei fra jord til bord. Liker du norsk, kortreist mat og ujålete oppskrifter, da vil du like denne boka. Boka er delt inn i tradisjonelle kapitler som forretter, kjøtt, fisk, dessert osv., men har noen originale grep som at for eksempel et helt kapittel inneholder retter som tar utgangspunkt i korn. I kjøttkapitlet ønsker forfatterne å vise spennet mellom husmannskost og mat fra storgårdene og betydningen av å bruke alle deler av dyret når du skal lage bærekraftig og kortreist mat. De fremhever at innlandsfisken er en glemt skatt, og at de beste helgemiddagene blant annet kan lages av vilt. Charlotte H. Sveinsen og Andreas Viestad er inspirert av Hanna Winsnes og Henriette Schønberg Erken. De to matpionerene var i sin tid opptatt av å introdusere nye råvarer og retter og presenterte noe tradisjonelt, noe nytt og noe verdt å kjempe for i sine kokebøker. Det er det samme Charlotte og Andreas gjør her. Det blir moderne tradisjonsmat. Og den kommer fra Ringsaker-området, hjertet av Norge. Dette er en bok som varmer og inspirerer. Herlige oppskrifter og utrolig vakre bilder fra et svært folkekjært landskap.

Produktinformasjon

Oppdag Gårdsmat Fra Hjertet Av Norge

Har du noen gang drømt om å ta et dypdykk inn i de deilige, norske mattradisjonene? Med Gårdsmat Fra Hjertet Av Norge av Charlotte H. Sveinsen og Andreas Viestad får du muligheten til nettopp det! Denne inspirerende kokeboken er en hyllest til vår matskatt og gir deg oppskrifter som setter kortreist og bærekraftig mat i fokus.

Kokeboken for den moderne nordmann

Med sine 269 sider fylt med smaksopplevelser og vakre bilder fra Ringsaker-området, inviterer denne boka deg til å gjenoppdage glemte matskatter. Enten du er på jakt etter tradisjonelle oppskrifter eller ønsker å eksperimentere med nye retter, vil du finne det her. Boken er delt inn i kategorier som forretter, kjøtt, fisk, dessert, og enda en spennende seksjon dedikert til korn.

Unike funksjoner ved Gårdsmat

  • Inspirert av naturen: Utnytt lokale og sesongbaserte ingredienser for en ekte smak av Norge.
  • Bærekraftig matlaging: Lær å bruke hele dyret i kjøkkenet for best mulige matopplevelser.
  • Aldri kjedelig: Med et hint av modernitet, viser forfatterne hvordan tradisjonell mat kan fornyes.
  • Vakkert design: Hver oppskrift leveres med fantastiske bilder som frister selv de mest kresne matelskere.

Finn inspirasjon med Gårdsmat fra hjertet av Norge

Enten du er en erfaren kokk eller bare elsker å lage mat, vil Gårdsmat gi deg muligheten til å utforske din kulinariske kreativitet. Bli kjent med ukjente smaker og teknikker som får frem det beste av det norske kjøkkenet. Pass på at du har denne boka tilgjengelig for å glede både deg selv og dine gjester!

Med en anbefalt pris på 449 kr og utgitt av Cappelen Damm AS, er dette boken du ikke vil gå glipp av. Så hvorfor vente? Ta steget inn i det norske kjøkkenet og la deg inspirere av det ekte og gode!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
SpråkNorsk
Generelt
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 392,88 den billigste prisen for Gårdsmat Fra Hjertet Av Norge Av Charlotte H. Sveinsen, Andreas Viestad blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste historie og dokumentar for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
269,-
Gjennomsnittspris:
390,-
Høyeste pris:
391,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig