The Forager Chef'S Book Of Flora Av Alan Bergo

The Forager Chef'S Book Of Flora Av Alan Bergo

There¿s magic afoot! Edible green growing things we¿d mistaken for weeds; everyday vegetables capable of far more than we¿d give them credit for; and a most companionable, knowledgeable, and encouraging guide to help us see, cook, taste, and delight in it all. Lori De Mori, co......
fra 331,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><strong>There¿s magic afoot! Edible green growing things we¿d mistaken for weeds; everyday vegetables capable of far more than we¿d give them credit for; and a most companionable, knowledgeable, and encouraging guide to help us see, cook, taste, and delight in it all. </strong><span>Lori De Mori, coauthor of </span><em><span>Towpath</span></em></p><p><strong>The book will serve the professional chef and home cook in equal measure. It is mind expanding, experimental and utilizes a magnificent diversity of plants. </strong><span>Ben MacKinnon, founder and co-director, E5 Bakehouse</span></p><p><strong>From root to flower ¿ and featuring 180 recipes and over 230 of the author¿s own beautiful photographs ¿ explore the edible plants we find all around us with the Forager Chef Alan Bergo as he breaks new culinary ground!</strong></p><p><span>In </span><em><span style="font-weight: 400;"
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
There's magic afoot! Edible green growing things we'd mistaken for weeds; everyday vegetables capable of far more than we'd give them credit for; and a most companionable, knowledgeable, and encouraging guide to help us see, cook, taste, and delight in it all. Lori De Mori, coauthor of TowpathThe book will serve the professional chef and home cook in equal measure. It is mind expanding, experimental and utilizes a magnificent diversity of plants.Ben MacKinnon, founder and co-director, E5 BakehouseFrom root to flower - and featuring 180 recipes and over 230 of the author's own beautiful photographs - explore the edible plants we find all around us with the Forager Chef Alan Bergo as he breaks new culinary ground!In The Forager Chef's Book of Flora you'll find the exotic to the familiar-from Stinging Nettle Soup to Spruce Tip Panna Cotta to Heirloom Tomato and Purslane Panzanella - with Chef Bergo's unique blend of easy-to-follow instruction and out-of-this-world inspiration. Over the past fifteen years, chef Alan Bergo has become one of the most exciting and resourceful culinary voices, with millions seeking his guidance through his wildly popular website and video tutorials. Bergo's inventive culinary style is defined by his encyclopedic curiosity and his abiding, root-to-flower passion for both wild and cultivated plants.The Forager Chef's Book of Flora demonstrates how understanding the different properties and growing phases of roots, stems, leaves and seeds can inform your preparation of something like the head of an immature sunflower - as well as the lesser-used parts of common vegetables, like broccoli or aubergine. As a society, we've forgotten this type of old-school knowledge, including many brilliant culinary techniques that were born of thrift and necessity. For our own sake and that of our planet, it's time we remembered.And in the process, we can unlock new flavors from the abundant landscape around us. The Forager Chef's Book of Flora invites wild food to the table with creative, low-stress recipes using plants that can be found outside one's front door. Foreword Reviews

Produktinformasjon

Oppdag naturens skatter med The Forager Chef's Book Of Flora

Er du klar for å dykke ned i en fantastisk verden av spiselige planter? The Forager Chef's Book Of Flora Av Alan Bergo er din ultimate guide til å utforske de skjulte skattene i naturen. Med **over 180 oppskrifter** og **230 nydelige fotografier**, tar Alan Bergo deg med på en reise fra rot til blomst. Dette er ikke bare en kokebok; det er en opplevelse som vil utvide horisontene dine i kjøkkenet!

Bli inspirert av unike oppskrifter

  • Stinging Nettle Soup – En overraskende smakfull forrett som vil utfordre dine fordommer mot brennesle.
  • Spruce Tip Panna Cotta – En spennende dessert som kombinerer skogens smaker med klassisk italiensk håndverk.
  • Heirloom Tomato and Purslane Panzanella – En frisk og fargerik salat som hyller sesongens beste grønnsaker.

Enten du er en profesjonell kokk eller en hjemmehjelp som elsker å eksperimentere, vil denne boken gi deg verktøyene til å se, tilberede og nyte naturens herligheter.

Utnytt kraften i planter med kjøkkenet

Alan Bergo forklarer hvordan du kan utnytte alle deler av plantene – fra rot, stilk og blad til frø. Dette ikke bare gir deg mer variert matlaging, men det utfordrer deg også til å tenke på mat på en bærekraftig og økonomisk måte. Tenk på det som å bruke hele fisker – jo mer du utnytter, jo mindre svinn!

Hva gjør denne boken spesiell?

  • Visuell appell: Mer enn 230 av forfatterens egne vakre fotografier.
  • Praktisk veiledning: Enkle trinn for å identifisere, høste og tilberede spiselige planter.
  • For alle nivåer: Boken henvender seg til både entusiaster og nybegynnere.

Så, hvis du føler deg eventyrlysten og har lyst på nye smakopplevelser, er The Forager Chef's Book Of Flora Av Alan Bergo et must-have. Gjør deg klar for å forvandle hagen din, parken eller til og med den nærliggende skogen til ditt eget spisekammer med denne inspirerende og informative boken!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnThe Forager Chef's Book of Flora av Alan Bergo
MerkeBergo

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 331,63 den billigste prisen for The Forager Chef'S Book Of Flora Av Alan Bergo blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste bøker om sport for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
227,-
Gjennomsnittspris:
328,-
Høyeste pris:
331,63
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig