Mat Og Helse I Grunnskolelærerutdanningene

Mat Og Helse I Grunnskolelærerutdanningene

Den vitenskapelige antologien Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene har et tydelig profesjonsrettet perspektiv og dreier seg om lærerutdanningsfagets hva, hvordan og hvorfor.Bidragene i antologien presenterer ny forskning med en tydelig fagdidaktisk innretning innenfor følgende tematiske områder: danning og didaktiske pr......
fra 659,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Den vitenskapelige antologien Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene har et tydelig profesjonsrettet perspektiv og dreier seg om lærerutdanningsfagets hva, hvordan og hvorfor. <br/><br/><br/><br/><br/>Bidragene i antologien presenterer ny forskning med en tydelig fagdidaktisk innretning innenfor følgende tematiske områder: danning og didaktiske praksiser i skolens matlandskap, helsefremmende kosthold, bærekraftige matvaner og forbruk og mat og måltider som identitets- og kulturuttrykk. <br/><br/><br/><br/><br/>Boken henvender seg til lærerutdannere og masterstudenter i lærerutdanningene.<br/><br/><br/><br/><br/>Høyoppløst bilde<br/>Bla i boken<br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/>Asle Holthe (red.) er førsteamanuensis i mat og helse ved Høgskulen på Vestlandet. Han har undervist i kostholdsrelatert folkehelsearbeid og fagdidaktikk, og hans forskningsfelt er særlig rettet mot fagdidaktikk og mat og måltider i barnehage og skole. Han er i dag dekan ved Fakultet for lærarutdanning, kultur og idrett ved Høgskulen på Vestlandet.<br/><br/><br/><br/><br/>Eli Kristin Aadland (red.) er førsteamanuensis i mat og helse ved Høgskulen på Vestlandet, hvor hun underviser i faget mat og helse i grunnskolelærerutdanningen og veileder masterstudenter. Aadland har arbeidet mye med uteaktiviteter og utemat særlig i et kystmiljø.<br/><br/><br/><br/><br/>Nina Grieg Viig (red.) er førsteamanuensis i pedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet. Hun har bakgrunn som lærer i grunnskolen og har mastergrad og ph.d. i helsefremmende arbeid fra HEMIL-senteret, Universitetet i Bergen. Viig er knyttet til den nasjonale rektorutdanningen som veileder og foreleser. Hennes sentrale forskningsområder er innenfor utdanningsledelse, organisasjonslæring og helsefremmende arbeid i skolen.<br/><br/>
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Den vitenskapelige antologien Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene har et tydelig profesjonsrettet perspektiv og dreier seg om lærerutdanningsfagets hva, hvordan og hvorfor.Bidragene i antologien presenterer ny forskning med en tydelig fagdidaktisk innretning innenfor følgende tematiske områder: danning og didaktiske praksiser i skolens matlandskap, helsefremmende kosthold, bærekraftige matvaner og forbruk og mat og måltider som identitets- og kulturuttrykk.Boken henvender seg til lærerutdannere og masterstudenter i lærerutdanningene.Asle Holthe (red.) er førsteamanuensis i mat og helse ved Høgskulen på Vestlandet. Han har undervist i kostholdsrelatert folkehelsearbeid og fagdidaktikk, og hans forskningsfelt er særlig rettet mot fagdidaktikk og mat og måltider i barnehage og skole. Han er i dag dekan ved Fakultet for lærarutdanning, kultur og idrett ved Høgskulen på Vestlandet.Eli Kristin Aadland (red.) er førsteamanuensis i mat og helse ved Høgskulen på Vestlandet, hvor hun underviser i faget mat og helse i grunnskolelærerutdanningen og veileder masterstudenter. Aadland har arbeidet mye med uteaktiviteter og utemat særlig i et kystmiljø.Nina Grieg Viig (red.) er førsteamanuensis i pedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet. Hun har bakgrunn som lærer i grunnskolen og har mastergrad og ph.d. i helsefremmende arbeid fra HEMIL-senteret, Universitetet i Bergen. Viig er knyttet til den nasjonale rektorutdanningen som veileder og foreleser. Hennes sentrale forskningsområder er innenfor utdanningsledelse, organisasjonslæring og helsefremmende arbeid i skolen.

Produktinformasjon

Oppdag Mat Og Helse I Grunnskolelærerutdanningene

Er du lærerutdanner eller masterstudent som ønsker å utvide din kunnskap innen mat og helse? Mat Og Helse I Grunnskolelærerutdanningene er en vitenskapelig antologi som gir deg dyp innsikt i lærerutdanningsfagets sentrale aspekter.

Innhold og Temaer

Denne boken tar for seg følgende nøkkelområder:

  • Danning og didaktiske praksiser: Få innsikt i hvordan man kan legge til rette for meningsfulle læringsopplevelser i skolens matlandskap.
  • Helsefremmende kosthold: Lær om kostholdets betydning for helse og trivsel.
  • Bærekraftige matvaner: Utforsk hvordan vi kan tilrettelegge for bærekraftig matforbruk blant elever.
  • Mat og måltider som kulturuttrykk: Forstå hvordan mat knytter seg til identitet og samfunn.

Redaktørene Bak Boken

Antologien er redigert av eksperter innen feltet:

  • Asle Holthe: Førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet med fokus på folkehelsearbeid og fagdidaktikk.
  • Eli Kristin Aadland: Førsteamanuensis med erfaring innen kosthold og utemat.
  • Nina Grieg Viig: Pedagog med bakgrunn i helsefremmende arbeid og utdanningsledelse.

Hvem Boken Er For

Er du en del av lærerutdanningen? Denne antologien er ideell for lærerutdannere og masterstudenter. Den gir verdifulle ressurser og verktøy for å styrke undervisningen i mat og helse.

Konklusjon

Mat Og Helse I Grunnskolelærerutdanningene er mer enn bare en bok; det er et verktøy for å forme fremtidens lærere. Med dypgående forskningsperspektiver og praktiske tips, er denne antologien et must for dem som ønsker å utvikle seg innenfor mat og helse i skolens rammer.

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnViig Nina Grieg Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 659,- den billigste prisen for Mat Og Helse I Grunnskolelærerutdanningene blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste pedagogikk og psykologi for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
551,-
Gjennomsnittspris:
575,-
Høyeste pris:
604,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig