
Cappelens nye kokebok (Pocket)
Cappelens nye kokebok. Nå i heftet utgave! 1500 oppskrifter 640 sider et vell av foto og illustrasjoner plansjer med nye råvarer, krydder og ingredienser hverdagsmat, helgemat og festmat moderne retter og den beste tradisjonsmaten internasjonale retter og nye smaker mye grønt og lett, allsidig og variert spesialoppslag om bla......
For øyeblikket har vi ingen tilbud på dette produktet, men vi inviterer deg til å utforske lignende produkter som kan være av interesse.
Topplisten: Other Brand Mat og drikke
Produktinformasjon
Cappelens nye kokebok. Nå i heftet utgave! 1500 oppskrifter 640 sider et vell av foto og illustrasjoner plansjer med nye råvarer, krydder og ingredienser hverdagsmat, helgemat og festmat moderne retter og den beste tradisjonsmaten internasjonale retter og nye smaker mye grønt og lett, allsidig og variert spesialoppslag om blant annet hvitløk, oliven, kapers, chili, olje og eddik, eksotiske frukter, nøtter og frø i maten, dyrking av bønnespirer, og med gode råd til vegetarianere Wenche Andersen (red.) er utdannet kokk og kostholdsøkonom og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har også gitt ut flere bøker og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst. Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002». Forfattere: Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 639 ISBN: 9788202264154 Vekt: 1605 g Forla Cappelen Damm AS Innbindin Pocket Utgitt: 2006 Veil. pris: 229 kr Kategori: Mat og drikke For flere sakprosa-bøker trykk her
Spesifikasjon
Produkt
| Produktnavn | Cappelens nye kokebok (Pocket) |
| Merke | Other Brand |
Historical Brewing Techniques av Lars Marius GarsholFoolproof Batch CookingCuisine and Culture A History of Food and PeoplePrzemysław Wechterowicz Den Oppmerksomme Tigeren
Capsme Refill papplokk hvitVegana ItalianaRUGBRØDCheese Trekking How Microbes Landscapes Livestock and Human Cultures Shape Terroir
Comfort Eating With Nick Cave Vegan Recipes To Get Deep Inside of YouThe Eras Pour The Unofficial Ultimate Taylor Swift Cocktail BookPadellaVietnam









