Historical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol
ny

Historical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol

fra 379,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Betalingsalternativer
Frakt og levering

Produktinformasjon

Ølverdenen har to deler: moderne brygging og gårdsbrygging. Av disse er gårdsbrygging den desidert eldste, hatt langt flere bryggere, mye mer mangfoldig. Men folk i dag vet praktisk talt ingenting om det. Denne boken prøver å endre det ved forklare bryggeteknikker på gården. Fordi vil virke merkelige, til med gale, for drikkere, beskriver også kulturen farmhouse ale, hvorfor ølene som de er. Hvis du vite kveik, raw ovnsbasert brygging, koking av mosen, fermentering tradisjonelle bryggeurter, holde din egen gjær eller lage farmhouse-malt, så dette deg. Det dekker Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Estland, Latvia, Russland, Hviterussland, Georgia, Tyskland, England, Wales Skottland.

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnHistorical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol
MerkeAnnet