
ny
Historical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol
fra 379,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Produktinformasjon
Ølverdenen har to deler: moderne brygging og gårdsbrygging. Av disse er gårdsbrygging den desidert eldste, hatt langt flere bryggere, mye mer mangfoldig. Men folk i dag vet praktisk talt ingenting om det. Denne boken prøver å endre det ved forklare bryggeteknikker på gården. Fordi vil virke merkelige, til med gale, for drikkere, beskriver også kulturen farmhouse ale, hvorfor ølene som de er. Hvis du vite kveik, raw ovnsbasert brygging, koking av mosen, fermentering tradisjonelle bryggeurter, holde din egen gjær eller lage farmhouse-malt, så dette deg. Det dekker Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Estland, Latvia, Russland, Hviterussland, Georgia, Tyskland, England, Wales Skottland.
Topplisten: Annet Mat og drikke
Spesifikasjon
Produkt
| Produktnavn | Historical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol |
| Merke | Annet |
Populære produkter
Historical Brewing Techniques av Lars Marius GarsholThe Cocktail Parlor How Women Brought the Cocktail HomeWhat Mummy Makes: Easy WeaningWhat We Call Masala / A cook's practical guide to the poetry of Indian spices








