Korean American Av Eric Kim

Korean American Av Eric Kim

NEW YORK TIMES BESTSELLER An homage to what it means to be Korean American with delectable recipes that explore how new culinary traditions can be forged to honor both your past and your present.ONE OF THE TEN BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: Simply......
fra 309,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<b><i>NEW YORK TIMES </i>BESTSELLER • <b>An homage to what it means to be Korean American with delectable recipes that explore how new culinary traditions can be forged to honor both your past and your present.</b><br><br>ONE OF THE TEN BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: <i>Simply Recipes</i><br>ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: <i>Bon Appétit, The Boston Globe, Saveur, </i>NPR,<i> Food & Wine, Salon, Vice, Epicurious, Publishers Weekly</i><br><br>“This is such an important book. I savored every word and want to cook every recipe!”—Nigella Lawson, author of <i>Cook, Eat, Repeat</i></b><br><b><br></b><i>New York Times</i> staff writer Eric Kim grew up in Atlanta, the son of two Korean immigrants. Food has always been central to his story, from Friday-night Korean barbecue with his family to hybridized Korean-ish meals for one—like Gochujang-Buttered Radish Toast and Caramelized-Kimchi Baked Potatoes—that he makes in his tiny New York City apar
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Eric Kim, Korean American - Food That Tastes Like Home

Produktinformasjon

Korean American Av Eric Kim – En kulinarisk reise

Oppdag Korean American Av Eric Kim, en hyllest til den unike kulturelle arv som definerer hva det vil si å være korean-amerikaner. Denne kokeboken er ikke bare en samling av oppskrifter, men en dypere refleksjon over matkultur og identitet. Kjent som en NEW YORK TIMES BESTSELLER, byr denne boken på en perfekt blanding av smakfulle oppskrifter og gripende historier som løfter frem fortiden samtidig som man omfavner nåtiden.

Om forfatteren

Eric Kim, en talentfull skribent fra New York Times, vokste opp som sønn av to koreanere i Atlanta. Hans barndom er preget av familiebaserte måltider og fargerike matminner. Fra tradisjonelle koreanske grillmiddager til japanske-inspirerte retter i hans lille leilighet i New York, deler han nå sine favorittoppskrifter med verden.

Fantastiske oppskrifter å utforske

  • Gochugaru Shrimp and Grits: En smakfull vri på en sørstatsklassiker.
  • Cheeseburger Kimbap: En kreativ fusjon av amerikanske og koreanske smaker.
  • Gochujang Chocolate Lava Cakes: Perfekt avslutning på hvert måltid.

Kulturelle refleksjoner og matglede

I Korean American Av Eric Kim får du ikke bare fantastiske oppskrifter, men også dype essays om det å vokse opp i en familiekultur med ulikheter. Utforsk hva Thanksgiving betyr for første generasjons familier, og oppdag den uunngåelige rollen hvit ris spiller i koreansk matlaging. Dette er en bok som oppfordrer deg til å sette pris på dine røtter samtidig som du omfavner nye tradisjoner.

Visuell nytelse

Med vakre bilder tatt av Jenny Huang, er denne boken en fryd for øyet. Hver oppskrift presenteres med en visuell fortelling som gjør at du umiddelbart vil føle deg inspirert til å lage din egen koreansk-amerikanske fest.

Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner, vil Korean American Av Eric Kim ta deg med på en gastronomisk reise du sent vil glemme. Ta sjansen og oppdag den rike kulturen gjennom fantastiske oppskrifter som kombinerer det beste fra to verdener!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
SpråkEngelsk
SjangerMat og drikke
Generelt
Sett
Nei
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 309,- den billigste prisen for Korean American Av Eric Kim blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste historie og dokumentar for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Fallende
Laveste pris:
331,63
Gjennomsnittspris:
343,-
Høyeste pris:
379,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig