
Lutefisk (Pocket)
Lutefisk. Det du ikke finner i denne boken av kunnskap om lutefisk, er neppe verdt å vite. En moderne klassiker i ny utgave. Denne kulturhistoriske kokboken er for både unge og gamle lutefiskelskere som vil vite mest mulig om dette fenomen som kaller oss til festlig lag på restauranter og i hjemmene noen hektiske høstmåneder......
For øyeblikket har vi ingen tilbud på dette produktet, men vi inviterer deg til å utforske lignende produkter som kan være av interesse.
Topplisten: Other Brand Mat og drikke
Produktinformasjon
Lutefisk. Det du ikke finner i denne boken av kunnskap om lutefisk, er neppe verdt å vite. En moderne klassiker i ny utgave. Denne kulturhistoriske kokboken er for både unge og gamle lutefiskelskere som vil vite mest mulig om dette fenomen som kaller oss til festlig lag på restauranter og i hjemmene noen hektiske høstmåneder hvert år. Vi følger i boken råvaren, fra torsken blir fanget ute på havet, via tørking på hjell i det gunstige nordnorske klima, til den ender i små og store lutebaljer over hele landet. For så å gjenoppstå som herlige måltider både med og uten alskens tilbehør. Her er ikke spart på oppskriftene; gode råd og ideer har forfatteren fått fra mange venner blant restaurantfolk, kokker og privatpersoner over det ganske land. Forfatteren sier det selv slik: «Jeg har påny fått erfare at matfolk er generøse mennesker, som gjerne deler sin viten og sine erfaringer med andre. Aller mest generøse er lutefiskelskere. Det må være noe i lutefisken som fremelsker det gode i oss.» Dette er en ny utgave av boken med samme tittel som utkom for noen år siden. Vinner av Gourmand World Cookbook Awards 2007 - "Beste fiske- og sjømatkokebok i verden"! Forfattere: Jahn Otto Johansen Utgave: 2 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 120 ISBN: 9788204128751 Vekt: 489 g Forla Cappelen Damm AS Innbindin Pocket Utgitt: 2006 Veil. pris: 229 kr Kategori: Mat og drikke For flere sakprosa-bøker trykk her
Spesifikasjon
Produkt
| Produktnavn | Lutefisk (Pocket) |
| Merke | Other Brand |
Historical Brewing Techniques av Lars Marius GarsholFoolproof Batch CookingCuisine and Culture A History of Food and PeoplePrzemysław Wechterowicz Den Oppmerksomme Tigeren
Capsme Refill papplokk hvitVegana ItalianaRUGBRØDCheese Trekking How Microbes Landscapes Livestock and Human Cultures Shape Terroir
Comfort Eating With Nick Cave Vegan Recipes To Get Deep Inside of YouThe Eras Pour The Unofficial Ultimate Taylor Swift Cocktail BookPadellaVietnam









