Produktinformasjon
Å tilberede råvarer med sous vide-teknikk er, kort fortalt, å tilberede råvarer til eksakt den graden du vil ha. Ved å kontrollere temperaturen blir fisken alltid saftig, biffen alltid medium rare og egget eksakt slik du vil ha det.
Det franske uttrykket sous vide betyr “under vakuum” og fungerer i korthet slik at du:
- vakuumpakker råvaren din
- legger ned vakuumposen i et vannbad
- tilbereder maten til eksakt ønsket temperatur
Den enkleste måten å kontrollere temperaturen på er å bruke en “dyppvarmer” - en sirkulator - som du kan bruke i en vanlig litt større kasserolle. Den opprettholder temperaturen med kun 0,1 grads feilmargin og gjør det nesten umulig å feile.
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 2 199,- den billigste prisen
for SANSAIRE SOUS VIDE-MASKIN 510000 blant
1 butikker hos Prisradar.
Sjekk også vår topp 5-rangering av beste sous vide
for å være
sikker på at du gjør det beste kjøpet.