The English Dairy Farmer Av G. E. Fussell

The English Dairy Farmer Av G. E. Fussell

Originally published in 1966, this work by G. E. Fussell is a thorough examination of the role played by the English dairy farmer over the past four hundred years. Beginning his study with the cow he gives an account of the improved breeding and feeding methods that make today''s cow a totally different bea......
fra 439,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<P>Originally published in 1966, this work by G. E. Fussell is a thorough examination of the role played by the English dairy farmer over the past four hundred years. Beginning his study with the cow he gives an account of the improved breeding and feeding methods that make today''s cow a totally different beast to that of the Tudor farmer. A chapter is devoted to the cultivation of fodder crops and another to the comfort of the cow for, as the author states, pleasant conditions are an important factor in encouraging its productivity. The dairy industry, no less than any other in the nineteenth century, was the scene of numerous devices and inventions designed to improve milking methods. This, together with the development of the sale of milk in a liquid form, is discussed in later chapters. The practical difficulties of transporting milk had until about 1850 caused the major part of the milk produced to be turned into butter and cheese and the varying products of differing regions are
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Originally published in 1966, this work by G. E. Fussell is a thorough examination of the role played by the English dairy farmer over the past four hundred years. Beginning his study with the cow he gives an account of the improved breeding and feeding methods that make today''s cow a totally different beast to that of the Tudor farmer. A chapter is devoted to the cultivation of fodder crops and another to the comfort of the cow for, as the author states, pleasant conditions are an important factor in encouraging its productivity. The dairy industry, no less than any other in the nineteenth century, was the scene of numerous devices and inventions designed to improve milking methods. This, together with the development of the sale of milk in a liquid form, is discussed in later chapters. The practical difficulties of transporting milk had until about 1850 caused the major part of the milk produced to be turned into butter and cheese and the varying products of differing regions are fully described. Towards the end of the nineteenth century, however, the number of dairies prepared to retail milk grew in number to accommodate an ever increasing rate of milk consumption.Numerous farming textbooks published during the period and contemporary descriptions of the farming scene form the background for this scholarly appraisal. No other book has treated the English dairy farmer in such detail and, in drawing upon such a wealth of illustrative material to support his conclusions, G. E. Fussell has produced a work which will be valued by all agricultural historians.

Produktinformasjon

Oppdag "The English Dairy Farmer Av G. E. Fussell"

Er du fascinert av landbrukets utvikling og melkebransjens rike historie? Da er "The English Dairy Farmer av G. E. Fussell" en must-read! Først utgitt i 1966, tar denne boken deg med på en grundig reise gjennom de siste 400 årene av den engelske melkebondens liv og arbeid.

Hva kan du forvente av denne boken?

  • Detaljert studie: Fussell gir en dyp innsikt i hvordan melkeproduksjon har utviklet seg, fra metoder for avl og fôring til dagens moderne melkekyr.
  • Innovasjoner: Lær om de mange oppfinnelsene og teknikkene som har revolusjonert melking og hvordan salg av melk i væskeform har blitt normen.
  • Kultivering av fôr: En egen seksjon som diskuterer viktigheten av fôrvekster, for å sikre at dyrene holdes friske og produktive.
  • Transporthistorie: Hvordan transportutfordringer førte til at melk ofte ble omgjort til smør og ost frem til midten av 1800-tallet.

En uvurderlig ressurs

Som en betydningsfull kilde for både landbrukshistorikere og entusiaster, utfordrer Fussell de tradisjonelle oppfatningene av melkebondeyrket. Ingen annen bok dekker dette emnet med så stor dybde og rike illustrasjoner som tilfører forståelsen. Med et grundig grep om både teori og praksis, fremhever boken de praktiske utfordringene melkebønder har stått overfor igjennom tidene.

En bok for fremtiden

The English Dairy Farmer er mer enn bare en historisk gjennomgang; det er en hyllest til kreativiteten og hardt arbeid som har formet melkebransjen i England. Uansett om du er student, forsker eller bare en nysgjerrig sjel, vil denne boken purre til videre utforskning av et fascinerende emne.

Ikke gå glipp av sjansen til å berike din kunnskap om landbruk og melkekultur – skaff deg din kopi av "The English Dairy Farmer" i dag!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnThe English Dairy Farmer 15001900
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 439,- den billigste prisen for The English Dairy Farmer Av G. E. Fussell blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste historie og dokumentar for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
439,-
Gjennomsnittspris:
439,-
Høyeste pris:
439,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig