Lett å lage!, Pent brukt bok

Lett å lage!, Pent brukt bok

Lett å lage!. God, enkel, problemfri mat springer mot oss fra hver side i "Lett å lage!" Jill Dupleix' bok er smekkfull av kjappe, originale ideer, hvilket er hennes varemerke, og som med minimal innsats resulterer i massevis av farger og smak. Lett å lage! inneholder god, enkel og problemfri mat for travle mennesker. Her er......
fra 180,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Lett å lage!. God, enkel, problemfri mat springer mot oss fra hver side i "Lett å lage!" Jill Dupleix" bok er smekkfull av kjappe, originale ideer, hvilket er hennes varemerke, og som med minimal innsats resulterer i massevis av farger og smak. Lett å lage! inneholder god, enkel og problemfri mat for travle mennesker. Her er over 100 oppskrifter og ideer for enhver anledning, fra lunsj og middag til familiemåltider og spesielle sammenkomster. Du finner inspirerende småretter og forretter, fristende salater og grønnsakretter og utrolig enkle desserter, i tillegg til massevis av sprelske nye ideer for basismat som brød, poteter og frisk frukt, smarte selskapstriks og nye, spennende smakskombinasjoner. Hvorfor ikke prøve deg på bakte grønnsaker med tapenade, berusede poteter, torsk i spekeskinke, blåskjell med safrankrem, svinekoteletter med kapers, mozzarella- og paprikasalat, waldorfsalat med kylling, enkel pasjonsfruktsufflé, bananbrød og ananas- og vodkais? Jills egne, lekre og fargerike fotografier fanger friskheten og smaksrikdommen i maten hennes, og oppskriftene presenteres på hennes karakteristiske hjelpsomme og lettfattelige måte. Som Jill selv sier: Det gjelder å gjøre det enkelt, så vel for vår egen skyld som for matens. Veldig enkelt! Jill Dupleix ble The Times Cook i 2000. Siden da har hun befestet sitt ry som en av Storbritannias mest spennende og inspirerende matskribenter. Hennes nyskapende stil, selvlærte kunnskaper og smittende entusiasme for mat og drikke har gjort Jill Dupleix til en av de mest innflytelsesrike og moderne matskribenter både i Storbritannia og i hennes hjemland Australia, der hun var matredaktør i Sydney Morning Herald og Melbourne Age. Jill Dupleix har skrevet 11 kokebøker. Hun bor nå i London og har sin egen, ukentlige matspalte i The Times Weekend, der hun selv er ansvarlig for både tekst og fotografier. Hennes uimotståelige oppskrifter og livlige skrivestil finner vi også i BBCs tidsskrift Good Food, samt i Food and Travel og Australian Gourmet Traveller. På prisutdelingen til Guild of Food Writers i 2002 ble Jill kåret til årets matskribent for sitt arbeid i The Times. Org. tittel: Very simple food Oversatt av: Mette-Cathrine Jahr Anmeldelser:"..Tidsklemt mat..frisk og god..som faktisk er lett å lage. Helt sant! Og det er lov å jukse litt.." KK "..en rålekker bok..Gjør det ukomplisert, så vel for vår skyld som for matens." Mann Forfattere: Jill Dupleix Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 190 ISBN: 9788202237585 Vekt: 1118 g Forla Cappelen Damm AS Innbindin Innbundet Utgitt: 2004 Veil. pris: 359 kr Kategori: Mat og drikke

Produktinformasjon

Oppdag "Lett å lage!, Pent brukt bok"

Er du på jakt etter en kokebok full av enkle og smakfulle oppskrifter? Da er "Lett å lage!" akkurat det du trenger! Denne boken er perfekt for deg som ønsker å lage god og problemløs mat uten å bruke hele dagen på kjøkkenet. Med over 100 kjappe oppskrifter, finner du garantert noe for enhver anledning, fra hverdagslunsjer til festmiddager.

Enkelhet og Smak i Hver Oppskrift

Jill Dupleix, forfatteren av "Lett å lage!", har en fantastisk evne til å kombinere enkelt med velsmakende. I boken finner du:

  • Inspirerende småretter og forretter
  • Fristende salater og grønnsaksretter
  • Utrolig enkle desserter
  • Nytenkende smakskombinasjoner

Med en blanding av klassiske oppskrifter og sprelske nye ideer, som bakte grønnsaker med tapenade og bananbrød, er mulighetene uendelige. Du vil se hvor enkelt det kan være å lage smakfull mat som imponerer venner og familie.

Jill Dupleix – En Autoritet innen Matlaging

I tillegg til sine inspirerende oppskrifter, er Jill Dupleix anerkjent som en av de mest spennende matskribentene i Storbritannia. Hennes nyskapende stil og smittende entusiasme for mat gjør "Lett å lage!" til en må-ha bok i ethvert kjøkken. Boken er fylt med lekre fotografier som fanger fr freshnessen og rikdommen i måltidene hennes.

Hva Gjør "Lett å lage!" Uimotståelig?

  • Innbundet utgave: Solid og holdbar!
  • Sidetall: 190 sider med velsmakende oppskrifter
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • Vekt: 1118 gram
  • Utgitt av: Cappelen Damm AS
  • ISBN: 9788202237585
  • Veil. pris: 359 kr

Hvis du ønsker å gjøre matlagingen enklere og samtidig oppleve smakfull mat, er "Lett å lage!, Pent brukt bok" akkurat det du trenger i samlingen din. Gjør det enkelt, både for deg selv og for maten!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnLett å lage!, Pent brukt bok
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 180,- den billigste prisen for Lett å lage!, Pent brukt bok blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
180,-
Gjennomsnittspris:
180,-
Høyeste pris:
180,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig