Sidereventyret Av Camilla Aasen, Bernt Bucher-Johannessen, Eivind Haalien

Sidereventyret Av Camilla Aasen, Bernt Bucher-Johannessen, Eivind Haalien

Noko er i gjære. Den norske sideren vinn gullmedaljar i internasjonale kåringar og blir servert på verdas beste restaurantar. Det veks fram norske siderregionar i både Hardanger, Sogn og Telemark - kvar med sin særeigne stil. Siderprodusentane har mangedobla seg dei siste tiåra - og talet held fram med å auke. For berre 20 år......
fra 250,-
Tilgjengelig i 3 butikker
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Noko er i gjære. Den norske sideren vinn gullmedaljar i internasjonale kåringar og blir servert på verdas beste restaurantar. Det veks fram norske siderregionar i både Hardanger, Sogn og Telemark - kvar med sin særeigne stil. Siderprodusentane har mangedobla seg dei siste tiåra - og talet held fram med å auke. For berre 20 år sidan fanst ikkje norsk sider på Vinmonopolet, og det ville aldri falle ein vinkelner på ein respektabel restaurant inn å servere det til gjestar. Kva ligg bak den plutselege suksessen? Å lage fruktvin og sider er ein gamal tradisjon med djupe røter i Noreg. For første gang blir forteljinga om den kommersielle, norske siderproduksjonen samla i ei bok. Vi kjem tett på fruktbøndene, eldsjelene og gründerane som alle spelar ei viktig rolle i det norske sidereventyret. Lesarane får òg eit innblikk i dei forskjellige sidertypane, korleis siderproduksjon fungerer og tips til korleis ein serverer sider til mat. Dette er òg forteljinga om unge bønder som satsar, om fantastiske råvarer og om eit tradisjonsprodukt som vi nesten hadde gløymt at vi hadde.
Frakt og levering
Beskrivelse
Noko er i gjære. Den norske sideren vinn gullmedaljar i internasjonale kåringar og blir servert på verdas beste restaurantar. Det veks fram norske siderregionar i både Hardanger, Sogn og Telemark - kvar med sin særeigne stil. Siderprodusentane har mangedobla seg dei siste tiåra - og talet held fram med å auke. For berre 20 år sidan fanst ikkje norsk sider på Vinmonopolet, og det ville aldri falle ein vinkelner på ein respektabel restaurant inn å servere det til gjestar. Kva ligg bak den plutselege suksessen? <br/> <br/>Å lage fruktvin og sider er ein gamal tradisjon med djupe røter i Noreg. For første gang blir forteljinga om den kommersielle, norske siderproduksjonen samla i ei bok. Vi kjem tett på fruktbøndene, eldsjelene og gründerane som alle spelar ei viktig rolle i det norske sidereventyret. Lesarane får òg eit innblikk i dei forskjellige sidertypane, korleis siderproduksjon fungerer og tips til korleis ein serverer sider til mat. <br/> <br/>Dette er òg forteljinga om unge bønder som satsar, om fantastiske råvarer og om eit tradisjonsprodukt som vi nesten hadde gløymt at vi hadde.

Produktinformasjon

Om Sidereventyret av Camilla Aasen, Bernt Bucher-Johannessen, Eivind Haalien

Sidereventyret tar deg med på en fascinerende reise gjennom den norske siderproduksjonen, et livlig marked som har blomstret de siste tiårene. Med gullmedaljer i internasjonale kåringer og anerkjennelse på verdens beste restauranter, er norsk sider virkelig i vinden nå!

En dypdykk i norsk sidertradisjon

Boken gir en grundig innføring i de ulike sidertypene som produseres i regioner som Hardanger, Sogn og Telemark. Hver av disse områdene har sin egen unike stil, og forfatterne gir deg et innblikk i hva som gjør hver type spesiell.

  • Forfattere: Eivind Haalien, Bernt Bucher-Johannessen, Camilla Aasen
  • Utgave: 1. utg.
  • Sidetall: 255
  • ISBN: 9788279593485
  • Vekt: 1050 g
  • Forlag: Skald AS
  • Innbinding: Innbundet
  • Utgitt: 2022
  • Veil. pris: 499 kr

Hva kan du forvente å lære av Sidereventyret?

I Sidereventyretsiderproduksjon. Du vil få kjennskap til:

  • Hvordan skape velsmakende fruktvin
  • Tips til servering av sider sammen med mat
  • Bakgrunnshistorier om eldsjeler og gründere i bransjen
  • En respektfull tilnærming til tradisjonelle metoder og fantastiske råvarer

Dette er en bok for både siderelskere og de som ønsker å lære mer om en tradisjon som har sterke røtter i Norge. Med en uformell og lettfattelig stil, vil Sidereventyret engasjere enhver leser som er interessert i mat og drikke.

Konklusjon

Ikke gå glipp av muligheten til å oppdage hemmeligheten bak den norske siderens suksess. Med denne boken i hånden, vil du være rustet til å navigere i det spennende landskapet av norsk siderproduksjon og kanskje til og med finne din favoritt til neste middagsselskap!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkNorsk

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 250,- den billigste prisen for Sidereventyret Av Camilla Aasen, Bernt Bucher-Johannessen, Eivind Haalien blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
249,-
Gjennomsnittspris:
250,-
Høyeste pris:
250,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig