The Woks Of Life Av Bill Leung, Kaitlin Leung

The Woks Of Life Av Bill Leung, Kaitlin Leung

JAMES BEARD AWARD NOMINEE NEW YORK TIMES AND USA TODAY BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY STARRED REVIEW The Woks of Life did something miraculous: It reconnected me to my love of Chinese food and show......
fra 366,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<b><b>JAMES BEARD AWARD NOMINEE • </b><i>NEW YORK TIMES</i> AND <i>USA TODAY</i> BESTSELLER • <i>PUBLISHERS WEEKLY</i> STARRED REVIEW • “<i>The Woks of Life</i> did something miraculous: It reconnected me to my love of Chinese food and showed me how simple it is to make my favorite dishes myself.”—KEVIN KWAN, author of <i>Crazy Rich Asians</i><br><br>The family behind the acclaimed blog The Woks of Life shares 100 of their favorite home-cooked and restaurant-style Chinese recipes in ”a very special book” (J. Kenji López-Alt, author of <i>The Food Lab</i> and <i>The Wok</i>)</b><br><br><b>ONE OF THE TEN BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: <i>San Francisco Chronicle, Simply Recipes</i><br>ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: <i>The New York Times, Food & Wine, </i>NPR, <i>Smithsonian Magazine, Delish, Epicurious</i></b><br><br>This is the story of a family as told through food. Judy, the mom, speaks to traditional Chinese dishes and
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
JAMES BEARD AWARD NOMINEE • NEW YORK TIMES AND USA TODAY BESTSELLER • PUBLISHERS WEEKLY STARRED REVIEW • “The Woks of Life did something miraculous: It reconnected me to my love of Chinese food and showed me how simple it is to make my favorite dishes myself.”—KEVIN KWAN, author of Crazy Rich AsiansThe family behind the acclaimed blog The Woks of Life shares 100 of their favorite home-cooked and restaurant-style Chinese recipes in ”a very special book” (J. Kenji López-Alt, author of The Food Lab and The Wok)ONE OF THE TEN BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: San Francisco Chronicle, Simply RecipesONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: The New York Times, Food & Wine, NPR, Smithsonian Magazine, Delish, EpicuriousThis is the story of a family as told through food. Judy, the mom, speaks to traditional Chinese dishes and cultural backstory. Bill, the dad, worked in his family’s Chinese restaurants and will walk you through how to make a glorious Cantonese Roast Duck. Daughters Sarah and Kaitlin have your vegetable-forward and one-dish recipes covered—put them all together and you have the first cookbook from the funny and poignant family behind the popular blog The Woks of Life.In addition to recipes for Mini Char Siu Bao, Spicy Beef Biang Biang Noodles, Cantonese Pork Belly Fried Rice, and Salt-and-Pepper Fried Oyster Mushrooms, there are also helpful tips and tricks throughout, including an elaborate rundown of the Chinese pantry, explanations of essential tools (including the all-important wok), and insight on game-changing Chinese cooking secrets like how to “velvet” meat to make it extra tender and juicy.Whether you’re new to Chinese cooking or if your pantry is always stocked with bean paste and chili oil, you’ll find lots of inspiration and trustworthy recipes that will become a part of your family story, too.

Produktinformasjon

Oppdag smaken av «The Woks Of Life Av Bill Leung, Kaitlin Leung»

Er du klar for en kulinarisk reise inn i den kinesiske matverden? Med boken The Woks Of Life får du en sjelden mulighet til å lære fra familien bak den populære bloggen med samme navn. Boken er nominerte til James Beard Award og har fått strålende omtale fra matelskere overalt!

En samling av 100 uimotståelige oppskrifter

Her finner du 100 hjemmelagde oppskrifter på favoritter fra både restaurantene og ditt eget kjøkken. Fra Mini Char Siu Bao til Spicy Beef Biang Biang Noodles, vil dette være boken du aldri vil legge fra deg. Med oppskrifter som også inkluderer Cantonese Pork Belly Fried Rice og Salt-and-Pepper Fried Oyster Mushrooms, har du alt du trenger for å imponere venner og familie!

Familien som brenner for mat

Dette er ikke bare en kokebok; det er en fortelling om familie, tradisjon og kjærlighet – alt gjennom maten. Mamma Judy deler historier om tradisjonelle retter som har betydd noe spesielt, mens pappa Bill, med sin erfaring fra familierestauranter, guider deg til å lage fantastiske retter. Døtrene Sarah og Kaitlin bringer inn moderne, grønnsaksvennlige retter som tilfredsstiller alle!

Unike tips og tricks for bedre kinesisk matlaging

  • Utdanning av kinesisk pantry: Boken gir deg en grundig guide til hva du må ha på lager.
  • Uunnværlige verktøy: Lær alt om den essensielle wok'en og andre redskaper.
  • Koking mesterklasse: Oppdag hemmeligheten bak å "velvete" kjøtt for ekstra mørhet.

Inspirasjon for alle, nybegynnere og erfarne kokker

Uansett om du er nybegynner i kinesisk matlaging eller allerede har et fullt lager av bønnepasta og chiliolje, vil boken gi deg utallige innsikter og oppskrifter som raskt vil bli en del av ditt kjøkken og familiehistorie. Gå ikke glipp av sjansen til å utforske The Woks Of Life Av Bill Leung, Kaitlin Leung og la maten binde familiehistoriene sammen!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
SjangerMat og drikke
TypPapirbøker
FormatInnbundet

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 366,63 den billigste prisen for The Woks Of Life Av Bill Leung, Kaitlin Leung blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
335,2
Gjennomsnittspris:
380,-
Høyeste pris:
478,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig