Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny

Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny

Provence: vinen, maten og landskapet. Provence er et herlig, solfylt drømmeland, som byr på noen av Frankrikes mest storslåtte landskaper. helt fra det blinkende, azurblå Middelhavet til de stille landsbyene på klippetoppene høyt oppe i fjellene. Her finnes et praktfullt landkjøkken og et enormt utvalg av deilige viner. Denne......
fra 250,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Provence: vinen, maten og landskapet. Provence er et herlig, solfylt drømmeland, som byr på noen av Frankrikes mest storslåtte landskaper. helt fra det blinkende, azurblå Middelhavet til de stille landsbyene på klippetoppene høyt oppe i fjellene. Her finnes et praktfullt landkjøkken og et enormt utvalg av deilige viner. Denne rikt illustrerte boken forteller om det uberørte Provence, om vinområdene og det lokale kjøkkenet. et nøysomt solskinnskjøkken som først og fremst er berømt på grunn av de enkle og sunne råvarene. oliven, olivenolje, grønnsaker, fisk, hvitløk og viltvoksende krydderurter. Første del av boken er en reise gjennom de provençalske vinregionene fra Nice i øst til Les Beaux i vest. Gjennomgangen av vinområdene ledsages av praktiske oversiktskart og adresser til om lag 200 av de beste vingårdene. Bokens andre del handler om maten og det provençalske kjøkkenet og inneholder mer enn 80 oppskrifter på noen av de mest klassiske rettene som for eksempel salade niçoise, ratatouille, boulliabaisse, pissaladière, daube og lekre desserter som nougat noir og tarte aux abricots. Forfattere: Lars Boesgaard Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 448 ISBN: 9788203226007 Vekt: 2330 g Forla Aschehoug & Co Innbindin Innbundet Utgitt: 2001 Veil. pris: 499 kr Kategori: Mat og drikke

Produktinformasjon

Oppdag Provence med "Provence: vinen, maten og landskapet"

Hvis du drømmer om solfylte dager, utrolige landskap og deilig mat, er “Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny” noe du ikke vil gå glipp av. Denne fantastisk illustrerte boken tar deg med på en reise gjennom det uforglemmelige Provence – fra det glitrende, azurblå Middelhavet til de pittoreske landsbyene som sitter majestetisk på klippetoppene.

En kulinarisk reise til hjertet av Provence

Boken deler det provençalske kjøkken, kjent for sine sunne og smakfulle råvarer. Her finner du oppskrifter som gir deg mulighet til å gjenskape klassiske retter, som:

  • Salade niçoise
  • Ratatouille
  • Bouillabaisse
  • Pissaladière
  • Daube
  • De lekreste dessertene som nougat noir og tarte aux abricots

Vinens rike

Første del av “Provence: vinen, maten og landskapet” tar deg gjennom de imponerende vinregionene – fra Nice i øst til Les Beaux i vest. Boken er ikke bare en øyeåpner for vinelskere, men også en praktisk guide med oversiktskart og adresser til om lag 200 av de beste vingårdene.

Bokens detaljer

  • Forfatter: Lars Boesgaard
  • Utgave: 1. utg.
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • Sidetall: 448
  • ISBN: 9788203226007
  • Vekt: 2330 g
  • Forlag: Aschehoug & Co
  • Innbinding: Innbundet
  • Utgitt: 2001
  • Veil. pris: 499 kr

Enten du er en som elsker vin, en hobbykokk, eller bare nysgjerrig på det provençalske liv, er denne boken en uvurderlig ressurs og vil ta deg med på en uforglemmelig reise. Så hvorfor vente? Dykk inn i Provence med denne vakre boken og oppdag smakene, landskapene og kulturen som gjør dette stedet så unikt!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnProvence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 250,- den billigste prisen for Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
250,-
Gjennomsnittspris:
250,-
Høyeste pris:
250,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig