Tamahagane  San Kyoto utbeningskniv 16 cm

Tamahagane San Kyoto utbeningskniv 16 cm

Tamahagane San Kyoto Utbeningskniv er en kniv i den eksklusive serien San Kyoto fra Tamahagane. Denne utbeningskniven har et stivt og relativt smalt blad. Når du skjærer en svineside eller bein fra en lammestek, er denne modellen perfekt. Da er det viktig å ha en slitesterk kniv, for du jobber hele tiden med bladet mot beina....... Les mer...
Type Kniver
Kniver Utbeningskniv
Knivsett Nei
Bladmateriale Stål
Skaftmateriale Tre
Opprinnelsesland Japan
Bladlengde 16.0 cm
fra 3 999,-
Tilgjengelig i 1 butikker

Produktinformasjon

Tamahagane San Kyoto Utbeningskniv er en kniv i den eksklusive serien San Kyoto fra Tamahagane. Denne utbeningskniven har et stivt og relativt smalt blad. Når du skjærer en svineside eller bein fra en lammestek, er denne modellen perfekt. Da er det viktig å ha en slitesterk kniv, for du jobber hele tiden med bladet mot beina.

Som alle Tamahagane-kniver, holder den en høy standard med ekstrem skarphet og holdbarhet som stammer fra den unike stålproduksjonen til tradisjonelle japanske samuraisverd. Knivbladet er, akkurat som de tradisjonelle samuraisverdene, laget av en kombinasjon av hardt og mykt stål.

San Kyoto knivserie
San Kyoto knivserien er Tamahaganes mest eksklusive knivserie. Knivbladet er bygd opp av 63 lag stål, med en hard kjerne i VG5 stål omgitt av de andre lagene i mykere, mer rustfritt stål. Kombinasjonen av hardt og mykt stål som bygger opp knivene er en raffinert teknikk som brukes i det tradisjonelle samuraisverdet-katanasverdet. VG5-stålet i kjernen inneholder en høy andel karbon, noe som gjør det svært hardt. Takket være dette kan kanten slipes sylskarp. Et mykere og mer rustbestandig stål bygger opp de ytre lagene. Med denne konstruksjonen får knivene en utrolig egg og ekstrem styrke og rustmotstand. Stållagrene er både hamret og polert, og dermed får bladet sitt vakre damaskdesign. Hardhetsgraden er 59-60 HRC.

Skaftet er laget av sort micarta, med en herlig trefølelse, og ligger godt i hånden. Det vannavstøtende og hygieniske materialet produseres ved å sammenføye linduk og spesialplast under høyt trykk. Micarta egner seg godt i et kjøkkenmiljø og skaftet har en vekt som sørger for at kniven er perfekt balansert.

Oversikt
- Utbeningskniv i 63 lag stål
- Lengde: 16 cm.
– Robust for arbeid med blad mot bein, ved utbening og oppdeling.
- Kjerne i veldig hardt VG5 stål
- Hardhetsgrad: 59-60 HRC
- Skaftet er laget av svart Micarta.

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Kniver Utbeningskniv
Knivsett
Nei
Bladmateriale Stål
Skaftmateriale Tre
Opprinnelsesland Japan
Generelt
Type Kniver
Bladlengde 16.0 cm

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 3 999,- den billigste prisen for Tamahagane San Kyoto utbeningskniv 16 cm blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste filetkniv for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.