
Lallemand LalBrew Voss Kveik 11 g Tørrgjær Kveik fra Norge
Kveik er et norsk ord som betyr gjær. I den norske bondetradisjonen ble kveik bevart ved tørking og overført fra generasjon til generasjon. derfor originale, tradisjonelle tørkede gjæren. LalBrew® Voss-stammen utviklet Sigmund Gjernes (Voss, Norge), har opprettholdt denne kulturen bruk av metoder siden 1980-tallet generøst de......
fra 58,995
Tilgjengelig i 1 butikker
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Produktinformasjon
Kveik er et norsk ord som betyr gjær. I den norske bondetradisjonen ble kveik bevart ved tørking og overført fra generasjon til generasjon. derfor originale, tradisjonelle tørkede gjæren. LalBrew® Voss-stammen utviklet Sigmund Gjernes (Voss, Norge), har opprettholdt denne kulturen bruk av metoder siden 1980-tallet generøst delte med det bredere bryggesamfunn. Voss støtter bredt område gjæringstemperaturer mellom 25-40 ° C (77-104 F) meget høyt optimalt på 35-40 (95-104 F). Meget rask gjæring oppnås innenfor optimale temperaturområdet, full utgjæring vanligvis i løpet 2-3 dager. Smaksprofilen konsistent hele temperaturområdet: nøytral subtile fruktige noter appelsin sitrus. Flokkulering veldig høy noe bidrar klart øl uten filtrering eller prosesshjelpemidler. Doserin 0,5-1,0g pr liter Lallemand anbefaler å ikke rehydrere gjæren, men drysse rett vørteren. In Lallemand’s Standard Conditions Wort, yeast exhibits: Fermentation that is completed in: 2 days at 40°C (104°F) 3-4 30°C (86°F) 5-7 25°C (77°F) Medium to high attenuation and very flocculation. Neutral flavor profile across the temperature range with notes of orange citrus. The optimal for when producing traditional styles 35-40°C (95-104°F) Lag phase, total fermentation time, are dependent on pitch rate, handling, nutritional quality wort. Our research suggests pitching directly into wort without prior rehydration will often result in better performance including shorter lag-phase greater attenuation. Classified as Saccharomyces cerevisiae, a top fermenting yeast. Typical Analysis yeast: Percent solids 93% – 96% Viability 5 x 10 CFU per gram dry Wild Yeast < 1 106 cells Diastaticus Undetectable Bacteria Finished product released market only after passing rigorous series tests *See specifications sheet details
Topplisten: Lallemand Ølbrygging
Spesifikasjon
Produkt
Produktnavn | Lallemand LalBrew Voss Kveik 11 g Tørrgjær Kveik fra Norge |
Merke | Lallemand |
Populære produkter

Safcider AB-1 5g
55,-
1

Viking Malt Viking Pilsner malt 5 Kg Knust 4 EBC Viking Malt
89,999
128,9 955
1
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 58,995 den billigste prisen for Lallemand LalBrew Voss Kveik 11 g Tørrgjær Kveik fra Norge blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste ølbrygging for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Eraclea Pilsner Malt 1 kg Knust 2-4 EBC - WeyermannSnoop Liquid Leak Detector 59ml lekkasjedetektorEraclea Pilsner Malt 25 kg Hel 2-4 EBC - WeyermannIntertap hendel til tappekran for Intertap tappekran med FlowControl
Eraclea Pilsner Malt 25 kg Knust 2-4 EBC - WeyermannNukatap Shank til tappetårn - Blank Med slangenippel. Rustfritt stål100g Amarone Cubes Fra brukte Italienske AmaronefatLavprofil 90 grader bend 5/8"-5/8" til fatkobling. Rusfritt stål
100g Whiskycubes - Peated Fra brukte WhiskeyfatKuleventil 5/8" hann-hunn rustfritt stålStål ball Lock tilkobling for FermZilla med slangenippel100g Cherry wood cubes Fra kirsebærtre