
Mareld Akio santoku-kniv 18 cm
Santoku-kniven er kanskje den mest populære typen japansk kokkekniv. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversetter du det direkte, betyr det tre oppgaver, som kan tolkes på forskjellige måter. Noen mener at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre hevder den bør brukes til å kutte......
fra 899,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Gratis frakt
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Santoku-kniven er kanskje den mest populære typen japansk kokkekniv. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversetter du det direkte, betyr det tre oppgaver, som kan tolkes på forskjellige måter. Noen mener at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre hevder den bør brukes til å kutte, skjære terninger og strimle. Denne varianten i Akio-serien fra Mareld har en bladlengde på 18 cm som gjør at den er ypperlig til de aller fleste oppgaver en har på kjøkkenet. Du får en kniv med funksjonelt og vakkert design, ideelt både til hverdagsmat og mer avanserte retter.
Marelds Akio knivserie er laget med Damaskus-teknikk i 67 lag som gir bladene et vakkert mønster og er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte, for å kunne dekke alle behov du kan tenke deg på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting og skjæring av terninger. De har en hardhet på 60-62 HRC som gjør at de holder seg skarpe spesielt lenge, men krever samtidig også litt ekstra arbeid når de skal slipes. Vi anbefaler et par slag med et diamantslipestål før hvert bruk.
Håndtakene på knivene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. Formen på håndtaket er avrundet i midjen og smalner mot bolsteret, noe som gjør at du får et fast grep uansett hvilken teknikk du bruker. Det stilige designet i lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt.
Ved å ta vare på knivene dine på riktig måte sikrer du at de holder seg skarpe i mange år fremover. Som sagt, anbefaler vi at du bruker et slipestål, men også at du sliper eggen med et bryne fra tid til annen. Vi anbefaler Mareld Slipesten 1000/3000, som egner seg meget godt til vedlikeholdssliping. For en skikkelig sylskarp kant, anbefaler vi at du avslutter slipingen med Mareld Slipesten 4000/8000.
Produktinformasjon
Santoku-kniven er kanskje den mest populære typen japansk kokkekniv. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversetter du det direkte, betyr det tre oppgaver, som kan tolkes på forskjellige måter. Noen mener at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre hevder den bør brukes til å kutte, skjære terninger og strimle. Denne varianten i Akio-serien fra Mareld har en bladlengde på 18 cm som gjør at den er ypperlig til de aller fleste oppgaver en har på kjøkkenet. Du får en kniv med funksjonelt og vakkert design, ideelt både til hverdagsmat og mer avanserte retter.
Marelds Akio knivserie er laget med Damaskus-teknikk i 67 lag som gir bladene et vakkert mønster og er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte, for å kunne dekke alle behov du kan tenke deg på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting og skjæring av terninger. De har en hardhet på 60-62 HRC som gjør at de holder seg skarpe spesielt lenge, men krever samtidig også litt ekstra arbeid når de skal slipes. Vi anbefaler et par slag med et diamantslipestål før hvert bruk.
Håndtakene på knivene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. Formen på håndtaket er avrundet i midjen og smalner mot bolsteret, noe som gjør at du får et fast grep uansett hvilken teknikk du bruker. Det stilige designet i lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt.
Ved å ta vare på knivene dine på riktig måte sikrer du at de holder seg skarpe i mange år fremover. Som sagt, anbefaler vi at du bruker et slipestål, men også at du sliper eggen med et bryne fra tid til annen. Vi anbefaler Mareld Slipesten 1000/3000, som egner seg meget godt til vedlikeholdssliping. For en skikkelig sylskarp kant, anbefaler vi at du avslutter slipingen med Mareld Slipesten 4000/8000.
Topplisten: Mareld De andre knivene

Mareld Santokukniv 18 cm svart
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv og en av de mest populære japanske knivene. Navnet "santoku" kommer fra det japanske "san," som betyr tre, og "toku," som betyr oppgaver. Direkte oversatt refererer det til tre oppgaver, men nøyaktig hva disse oppgavene er, kan variere. Noen mener at kniven egner seg til å håndtere kjøtt...
599,-

Mareld Universalkniv 13 cm
En universalkniv er den perfekte mellomtingen mellom en skjærkniv og en liten kokkekniv. Den er ideell for å hakke, snitte og skjære mindre grønnsaker som sjalottløk eller hvitløk. Hvis du foretrekker en mindre kniv til kjøkkenet, er universalkniven et supert valg. Denne kompakte kniven er allsidig og uunnværlig i ethvert kjø...
299,-

Mareld Akio santokukniv 13 cm svart
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv og kanskje den mest populære blant de japanske knivene. Navnet "santoku" betyr "tre oppgaver" på japansk, men det er litt uenighet om hvilke oppgaver det dreier seg om. Noen sier kniven er perfekt for kjøtt, fjærkre og fisk, mens andre mener den er best for kutting, terning og snitting....
699,-

Mareld Akio santokukniv 18 cm svart
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv som kanskje er den mest populære blant japanske kniver. Navnet "santoku" betyr direkte oversatt "tre oppgaver," og kniven er kjent for sin allsidighet. Noen sier den er perfekt for kjøtt, fjærkre og fisk, mens andre mener den er ideell for å skjære, terne og snitte. Denne varianten fra M...
1 099,-

Mareld Akio Svart Santokukniv Olivenslipt 18 cm
Mareld Akio Santokukniv Olivenslipt er en allsidig og populær japansk kokkekniv som er perfekt til alle slags oppgaver på kjøkkenet. Santoku betyr «tre oppgaver», og kniven er utmerket til å skjære i skiver, terninger og strimler, noe som gjør den ideell til kjøtt, fisk, grønnsaker og fjærfe. Denne kniven fra Marelds Akio-ser...
1 099,-

Mareld Akio Santokukniv Olivenslipt 18 cm
Mareld Akio Santokukniv er en allsidig og populær japansk kokkekniv som er perfekt til alle slags oppgaver på kjøkkenet. Santoku betyr «tre oppgaver», og kniven er utmerket til å skjære i skiver, terninger og strimler, noe som gjør den ideell til kjøtt, fisk, grønnsaker og fjærfe. Denne kniven fra Marelds Akio-serie har en bl...
1 099,-

Mareld Akio santoku-kniv 18 cm
Santoku-kniven er kanskje den mest populære typen japansk kokkekniv. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversetter du det direkte, betyr det tre oppgaver, som kan tolkes på forskjellige måter. Noen mener at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre hevder den bør brukes til å kutte...
899,-

Mareld Akio japansk santoku-kniv 13 cm
Santoku-kniven er en type japansk kokkekniv og kanskje den mest populære av japanske kniver. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversetter du det direkte betyr det tre oppgaver, noe som kan tolkes litt forskjellig. Noen hevder at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre mener at d...
699,-

Mareld Santoku-kniv 18 cm
Santoku-kniven er en type japansk kokkekniv - kanskje den mest populære av japanske kniver. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver, og oversetter du det direkte, betyr det tre oppgaver, noe som kan tolkes litt forskjellig. Noen hevder at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk. Andre mener den bø...
599,-
Spesifikasjon
Produkt
Produktnavn | Mareld Akio santoku-kniv 18 cm |
Merke | Mareld |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 899,- den billigste prisen for Mareld Akio santoku-kniv 18 cm blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste de andre knivene for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Prisutvikling:
Fallende
Laveste pris:
899,-
Gjennomsnittspris:
1 022,-
Høyeste pris:
1 099,-
Beste tilbudet:
bakerenogkokken.no
Gratis frakt
Tilgjengelig