
Miyabi 5000MCT Sujihiki filetkniv 24 cm
Sujihiki-kniven fra Miyabi er en trancher-/filetkniv med et 24 cm langt blad. Sujihiki er en lengre kniv som er perfekt til å filetere fisk, trimme kjøtt og skjære tynne skiver. Mizu 5000MCT har en bladkjerne av herdet SG2-pulverstål og er innstøpt i to lag rustfritt stål med en Tsuchime-hamret overflate på bladet, en tekn......
fra 2 217,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Gratis frakt
Frakt og levering
Beskrivelse
Sujihiki-kniven fra Miyabi er en trancher-/filetkniv med et 24 cm langt blad. Sujihiki er en lengre kniv som er perfekt til å filetere fisk, trimme kjøtt og skjære tynne skiver. Mizu 5000MCT har en bladkjerne av herdet SG2-pulverstål og er innstøpt i to lag rustfritt stål med en Tsuchime-hamret overflate på bladet, en teknikk som gir kniven sitt unike mønster og hindrer at råmaterialet fester seg under bruk. Det håndslipte bladet er slipt etter Honbazuke-metoden, som gjør eggen usedvanlig skarp og kalles "Katana Edge". Metoden består av tre trinn, hvor hvert trinn betyr økt grad av skarphet. Håndtaket, som har en klassisk japansk form, er laget av Micarta, et lett og svært slitesterkt syntetisk materiale.

Miyabi - Sujihiki filékniv 24 cm
Siste kjente pris:
2 899,-
Frakt og levering
Beskrivelse
Sujihiki-kniven fra Miyabi-serien Mizu5000MCT er en trancher- og filetkniv. Denne fantastiske kniven med utrolig skarphet og høy kvalitet er utmerket å bruke til både filetering av fisk og trimming eller skjæring av tynne kjøttskiver. Det tynne bladet har en lengde på 24 cm, noe som gjør at det enkelt skjærer gjennom alt fra fisk til kjøtt. Du bruker denne kniven med letthet og vil gjøre matlagingen din til en fornøyelse. Kniven har en kjerne av raffinert SG-2 stål, hardt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som herdes en gang til for å oppnå en hardhet på 63 HRC. En kniv med utmerket hardhet og holdbarhet. Stålkjernen er omgitt av to lag med hamret Tsuchime rustfritt stål som gir bladet sitt spesielle og vakre mønster. Bladet slipes deretter etter Honbazuke-metoden, som betyr at det slipes for hånd i tre trinn, noe som øker skarpheten for hvert trinn og gir en skarp egg. Det klassiske D-formede skaftet er laget av Micarta og kniven balanseres ut gjennom metallokket på enden av skaftet. Kniven er laget i Seki, Japan av dyktige håndverkere. Vaskes for hånd og tørkes umiddelbart med et tørt håndkle.
Sammenligning av produkter
Her finner du de to mest populære produktene i denne kategorien i en lignende prisklasse som det du ser på nå.

Miyabi 5000MCT Sujihiki filetkniv 24 cm
2 217,-
Antall kniver
1 stk
1 stk
1 stk
Bladlengde
17.5 cm
24 cm
16 cm
Type
Filetkniver
Forskjærskniver
Kniver
Produktinformasjon
Miyabi 5000MCT Sujihiki filetkniv 24 cm - Perfeksjon i skjæring
Opplev enestående presisjon og kvalitet med Miyabi 5000MCT Sujihiki filetkniv på 24 cm. Denne japanskproduserte kniven er en mester i kunsten å tranchere og filetere, og vil ta din matlaging til nye høyder.
Skarphet og holdbarhet
- Bladlengde: 24 cm av rustfritt stål for presise kutt
- Bladmateriale: SG-2 stål med hardhet på 63 HRC for langvarig skarphet
- Skaftmateriale: D-formet Micarta-skaft for komfortabelt grep
Elegant design og håndverk
- Bladet er omgitt av hamret Tsuchime rustfritt stål, som gir et vakkert mønster
- Håndslipet etter Honbazuke-metoden for overlegen skarphet
- Laget i Seki, Japan av dyktige håndverkere for eksepsjonell kvalitet
Gjør matlagingen til en glede med Miyabi 5000MCT Sujihiki filetkniv. Perfekt for filetering av fisk, trimming av kjøtt og skjæring av tynne skiver. En kniv som kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi for en uovertruffen opplevelse.
Beskrivelse genereres automatisk basert på data vi har fra våre partnere.
Topplisten: Miyabi Filetkniv

Miyabi BLACK 5000MCD Chutoh Fillet/kjøttkniv 15cm
Denne Chutoh-kniven er en mellomstor kniv. Den brukes som oftest når Shotoh-kniven er for liten, og Gyutoh-kniven er for stor, med andre ord - den perfekte allkniven/unievrsal-kniven til kjøkkenet. Kniven er 15cm lang.Miyabi 5000MCD 67 er en ultraskarp knivserie som med tilnavnet 67 forteller deg at stlet har en skarphet på...
3 294,-
3 388,-
Spesifikasjon
Spesifikasjoner
Kniver | Kokkekniv |
Knivsett | Nei |
Bladmateriale | Rustfritt stål |
Bladfarge | Sølv |
Egenskaper | Håndvask |
Skaftmateriale | Tre |
Skaftfarge | Svart |
Opprinnelsesland | Japansk |
Materiale
Bladmateriell | Rustfritt stål |
Generelt
Antall kniver | 1 stk |
Bladlengde | 24 cm |
Type | Forskjærskniver |
Populære produkter

Sanelli Filetkniv 16 cm
Sanelli Filetkniv 16 cmMaterialet tåler temperaturendringer(fra -40° C til +150° C), etsende stoffer og vaskemidler. Dette betyr at kniven trygt kan rengjøres i oppvaskmaskin. Dobbel-støpt ergonomisk sklisikkert håndtak garanterer et trygt og behagelig grepMaterialet er ikke giftig og er i samsvar med de europeiske reglene.
375,-
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 2 217,- den billigste prisen for Miyabi 5000MCT Sujihiki filetkniv 24 cm blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste filetkniv for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
2 029,-
Gjennomsnittspris:
2 145,-
Høyeste pris:
2 217,-
Beste tilbudet:
Lanna.no
Gratis frakt
Tilgjengelig