Produktinformasjon
Santokukniv i Sekiryu Master serien er en skarp kniv med 8A stål i bladet. Santokukniv er en japansk kokkekniv. Kniven ligger godt i hånden. Skarpheten på kniven gjør at den skjærer enkelt gjennom de fleste råvarer. Kan brukes til å skjære kjøtt og ost. Skjæring, kapping eller hakke frukt, grønnsaker og nøtter. Kan også brukes til å finhakke kjøtt eller urter. Er særlig anvendelig til å skjære tynne skiver på grønnsaker og sjømat.
Sekiryu Master serien har knivblad av 8A stål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet og har vanskelig for å ruste. Sekiryu Master serien har et enkelt design og for forbrukeren som foretrekker den enkle og sofistikerte kniven er dette god match på grunn av kvaliteten på kniven og bladet. Denne serien er perfekt for både hobbykokken og for den profesjonelle. Sveiset klinge hindrer vann å komme inn i håndtaket.
Bladet lages ved at stålet varmes opp til 1050 grader Celsius og senere avkjølt i minusgrader –70 grader Celsius. Denne prosessen gjør bladet ekstra sterkt. Denne kniven går gjennom fire prosesser, ved hjelp av grov bryne, og mellombryne til finbryne, og polering til slutt. Disse knivene har mye skarpere skjærekant, og denne skarpheten vil vare lenge.
Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58 Byen Seki i Japan er kjent som Japans sverdsentrum i mer enn 700 år. Her har man perfeksjonert sverd og kniv produksjonen til noe av det mest presise og hardføre verden har å by på. Ryu er det japanske ordet for «drage». Ryu viser til ordspråket «som når dragen stiger opp på himmelen» med betydningen, – nå vil alt bli helt fantastisk. Sekiryu gir deg det beste av japansk håndverk, styrke og presisjon. Vi kaller det ren og skjær glede.
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 1 379.40,- den billigste prisen
for Sekiryu Master santokukniv 18 cm svart blant
3 butikker hos Prisradar.
Sjekk også vår topp 5-rangering av beste de andre knivene
for å være
sikker på at du gjør det beste kjøpet.