Produktinformasjon
Tamahagane San Tsubame Kokkekniv er en kniv i San Tsubame-serien fra Tamahagane. Denne kokkekniven er kokkens beste venn - en allsidig modell som kan brukes til de fleste ingredienser. Med San Kokkekniv er det lekende enkelt å skjære, hakke og kutte terninger av hva enn det måtte være. Vekten på knivbladet gjør det også lettere å jobbe med store kjøttstykker og rotgrønnsaker.
Som alle kniver fra Tamahagane, holder den en høy standard med ekstrem skarphet og holdbarhet som stammer fra den unike stålproduksjonen av tradisjonelle japanske samuraisverd. Knivbladet er, akkurat som de tradisjonelle samuraisverdene, laget av en kombinasjon av hardt og mykt stål.
San Tsubame knivserie
San Tsubame knivserien fra Tamahagane består av kniver som alle har tre lag stål. Knivbladet er laget av en kombinasjon av hardt og mykt stål, akkurat som det tradisjonelle samuraisverdet-katanasverdet. Kjernen består av VG5 stål som inneholder en høy andel karbon som gjør den veldig hard. Takket være dette kan kanten slipes sylskarp. Et mykere og mer rustbestandig stål bygger opp de to ytre lagene. Med denne konstruksjonen får knivene en utrolig egg og ekstrem styrke og rustmotstand. Knivbladet på San Tsubame-serien er hamret, men kun slipt i bunnen, noe som gir et fint design inspirert av de vakkert dekorerte katanasverdene. Hardhetsgraden er 61 HRC.
Skaftet er laget av sort micarta, med en herlig trefølelse, og ligger godt i hånden. Det vannavstøtende og hygieniske materialet produseres ved å sammenføye linduk og spesialplast under høyt trykk. Micarta egner seg godt i et kjøkkenmiljø og skaftet har en vekt som sørger for at kniven er perfekt balansert.
Oversikt
- Kokkekniv i tre lag stål.
- Lengde: 18 cm.
– Passer til de fleste råvarer.
- Kjerne i veldig hardt VG5 stål.
- Hardhetsgrad: 61 HRC.
- Skaft i Pakkatre med antibakterielle egenskaper.
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 2 649,- den billigste prisen
for Tamahagane San Tsubame Kokkekniv 18 cm blant
1 butikker hos Prisradar.
Sjekk også vår topp 5-rangering av beste kokkekniv
for å være
sikker på at du gjør det beste kjøpet.