
Mareld Akio santokukniv 18 cm svart
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv som kanskje er den mest populære blant japanske kniver. Navnet "santoku" betyr direkte oversatt "tre oppgaver," og kniven er kjent for sin allsidighet. Noen sier den er perfekt for kjøtt, fjærkre og fisk, mens andre mener den er ideell for å skjære, terne og snitte. Denne varianten fra M......
fra 1 099,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Gratis frakt
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv som kanskje er den mest populære blant japanske kniver. Navnet "santoku" betyr direkte oversatt "tre oppgaver," og kniven er kjent for sin allsidighet. Noen sier den er perfekt for kjøtt, fjærkre og fisk, mens andre mener den er ideell for å skjære, terne og snitte. Denne varianten fra Mareld Akio-serien har en bladlengde på 18 centimeter, noe som gjør den perfekt for det meste av kjøkkenarbeid. Med sitt smarte design er den både praktisk for daglig matlaging og for mer avanserte retter.
Marelds Akio-serie er laget med 67-lags damaskusteknikk, noe som gir hvert blad et unikt, vakkert mønster. Knivene er designet for å møte alle dine kjøkkenbehov, enten det gjelder skjæring, snitting, terning eller hakk. Med en hardhet på 60-62 HRC holder de seg skarpe lenge, men de krever litt ekstra pleie når de skal slipes. Vi anbefaler å dra kniven over et diamantbrynestål før hver bruk for å opprettholde skarpheten. Håndtakene er laget av lett pakkatre, et slitesterkt materiale som både er vannavvisende og hemmer bakterievekst. Den avrundede formen på håndtaket, som smalner mot bolsteret, gir et godt grep uansett hvilken teknikk du bruker.
For å sørge for at knivene dine varer i mange år, er det viktig å ta godt vare på dem. Bruk et brynestål jevnlig, og slipe eggen med en slipestein. Vi anbefaler Mareld Slipestein 1000/3000 for vedlikeholdssliping, og for en ekstra skarp egg, avslutt med Mareld Slipestein 4000/8000.
Produktinformasjon
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv som kanskje er den mest populære blant japanske kniver. Navnet "santoku" betyr direkte oversatt "tre oppgaver," og kniven er kjent for sin allsidighet. Noen sier den er perfekt for kjøtt, fjærkre og fisk, mens andre mener den er ideell for å skjære, terne og snitte. Denne varianten fra Mareld Akio-serien har en bladlengde på 18 centimeter, noe som gjør den perfekt for det meste av kjøkkenarbeid. Med sitt smarte design er den både praktisk for daglig matlaging og for mer avanserte retter.
Marelds Akio-serie er laget med 67-lags damaskusteknikk, noe som gir hvert blad et unikt, vakkert mønster. Knivene er designet for å møte alle dine kjøkkenbehov, enten det gjelder skjæring, snitting, terning eller hakk. Med en hardhet på 60-62 HRC holder de seg skarpe lenge, men de krever litt ekstra pleie når de skal slipes. Vi anbefaler å dra kniven over et diamantbrynestål før hver bruk for å opprettholde skarpheten. Håndtakene er laget av lett pakkatre, et slitesterkt materiale som både er vannavvisende og hemmer bakterievekst. Den avrundede formen på håndtaket, som smalner mot bolsteret, gir et godt grep uansett hvilken teknikk du bruker.
For å sørge for at knivene dine varer i mange år, er det viktig å ta godt vare på dem. Bruk et brynestål jevnlig, og slipe eggen med en slipestein. Vi anbefaler Mareld Slipestein 1000/3000 for vedlikeholdssliping, og for en ekstra skarp egg, avslutt med Mareld Slipestein 4000/8000.
Topplisten: Mareld De andre knivene

Mareld Santokukniv 18 cm svart
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv og en av de mest populære japanske knivene. Navnet "santoku" kommer fra det japanske "san," som betyr tre, og "toku," som betyr oppgaver. Direkte oversatt refererer det til tre oppgaver, men nøyaktig hva disse oppgavene er, kan variere. Noen mener at kniven egner seg til å håndtere kjøtt...
599,-

Mareld Universalkniv 13 cm
En universalkniv er den perfekte mellomtingen mellom en skjærkniv og en liten kokkekniv. Den er ideell for å hakke, snitte og skjære mindre grønnsaker som sjalottløk eller hvitløk. Hvis du foretrekker en mindre kniv til kjøkkenet, er universalkniven et supert valg. Denne kompakte kniven er allsidig og uunnværlig i ethvert kjø...
299,-

Mareld Akio santokukniv 13 cm svart
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv og kanskje den mest populære blant de japanske knivene. Navnet "santoku" betyr "tre oppgaver" på japansk, men det er litt uenighet om hvilke oppgaver det dreier seg om. Noen sier kniven er perfekt for kjøtt, fjærkre og fisk, mens andre mener den er best for kutting, terning og snitting....
699,-

Mareld Akio santokukniv 18 cm svart
Santoku-kniven er en japansk kokkekniv som kanskje er den mest populære blant japanske kniver. Navnet "santoku" betyr direkte oversatt "tre oppgaver," og kniven er kjent for sin allsidighet. Noen sier den er perfekt for kjøtt, fjærkre og fisk, mens andre mener den er ideell for å skjære, terne og snitte. Denne varianten fra M...
1 099,-

Mareld Akio Svart Santokukniv Olivenslipt 18 cm
Mareld Akio Santokukniv Olivenslipt er en allsidig og populær japansk kokkekniv som er perfekt til alle slags oppgaver på kjøkkenet. Santoku betyr «tre oppgaver», og kniven er utmerket til å skjære i skiver, terninger og strimler, noe som gjør den ideell til kjøtt, fisk, grønnsaker og fjærfe. Denne kniven fra Marelds Akio-ser...
1 099,-

Mareld Akio Santokukniv Olivenslipt 18 cm
Mareld Akio Santokukniv er en allsidig og populær japansk kokkekniv som er perfekt til alle slags oppgaver på kjøkkenet. Santoku betyr «tre oppgaver», og kniven er utmerket til å skjære i skiver, terninger og strimler, noe som gjør den ideell til kjøtt, fisk, grønnsaker og fjærfe. Denne kniven fra Marelds Akio-serie har en bl...
1 099,-

Mareld Akio santoku-kniv 18 cm
Santoku-kniven er kanskje den mest populære typen japansk kokkekniv. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversetter du det direkte, betyr det tre oppgaver, som kan tolkes på forskjellige måter. Noen mener at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre hevder den bør brukes til å kutte...
899,-

Mareld Akio japansk santoku-kniv 13 cm
Santoku-kniven er en type japansk kokkekniv og kanskje den mest populære av japanske kniver. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversetter du det direkte betyr det tre oppgaver, noe som kan tolkes litt forskjellig. Noen hevder at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre mener at d...
699,-

Mareld Santoku-kniv 18 cm
Santoku-kniven er en type japansk kokkekniv - kanskje den mest populære av japanske kniver. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver, og oversetter du det direkte, betyr det tre oppgaver, noe som kan tolkes litt forskjellig. Noen hevder at kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk. Andre mener den bø...
599,-
Spesifikasjon
Produkt
Produktnavn | Mareld Akio santokukniv 18 cm svart |
Merke | Mareld |
Farge | Svart |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 1 099,- den billigste prisen for Mareld Akio santokukniv 18 cm svart blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste de andre knivene for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
899,-
Gjennomsnittspris:
1 065,-
Høyeste pris:
1 099,-
Beste tilbudet:
bakerenogkokken.no
Gratis frakt
Tilgjengelig